Nézed ma este az m1-en az LMP bemutatkozását?
21-kor lesz úgy mint tegnap a jobbiknak.
Csak mondom a jobbik katonáknak hogy nem tilos ám nézni ezt sem. Mivel tegnap körülbelül 5-6 ilyen kérdés hangzott el, ma meg egy sem így gondoltam megkérdezem.
hagyjuk már ezt a 38% valakit
had kampányoljon ez az egyetlen öröme tolószékes szegény
Kérdezhetek tőled speciál valamit?"
csak demagógia mentesen.
Mi lenne jó Bokros programjába?
Bokros már az MSZP ben elkövetett csomagjával is azért bukott nagyot, mert a társadalom reakcióit teljesen figyelmen kívül hagyta!
Pedig egyszerű a képlet, ha a nyugdíjasoktól elvenne 5000 Tb hozzájárulást. A minimálbérből meg levonna 5% ot.
Gyakorlatilag egy éhség lázadást hozna össze.
Nem beszélve arról, hogy csökkenne a fogyasztás, és ha nem is kérne adót a felső közép kemény 15% os társadalmi arányától, akiknek csökkentené az adóját. Még akkor sem hoznának létre 1 új munkahelyet sem. Mivel nincs fogyasztás emelkedés, ami erre ösztönözné.
Viszont ennék a plazmát, meg cserélnék az autót, és az Importba landolna az összes adó csökkentés tőkéje.
Az az, teljesen tönkretenné az országot.
Szerintem, de cáfolj meg.
"Mi lenne jó Bokros programjába? "
nem szeretem se a Bokrost, se a csomagját anno, sem az mdf-et:)
remélem kielégítő választ írtam.
Érted a gazdasági nonszenszt?
Pontosan azoktól venné el az adócsökkentés árát, akik a fogyasztást adják tömegesen. És azoknak adná oda, akik 1Ft vel nem fogyasztanának a hazai gazdaság termékeiből többet, mert ők már most is sokat fogyasztanak.
Akkor ez mi?
az mdf haldokol de még így is jobb programot hozott össze mint a jobbik:D
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:31
mert jobbat hozott össze most tudnád ha nézted volna a vona vitát az m1-en.
1.mdf
2.jobbik
3.fidesz vagy mszp nem emlékszek.
maga a jobbik 2,5 indexet kapott, az mdf 3 körül, és ezt vona is elismerte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!