Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lesz egy ennél is komolyabb...

Ha lesz egy ennél is komolyabb havazás, akkor könnyen lehet, hogy ismét Ausztria segítségére szorulunk?

Figyelt kérdés
Vannak utak amik ma is járhatatlanok voltak, pedig ez egy gyenge kis havazás volt. Mi lesz ha lesz egy ennél komolyabb?
2016. jan. 5. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem azért van mert a magyarok nem tudnák megoldani csak egyszerűen a közútkezelő sz*rházi.
2016. jan. 5. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a havazás váratlan történt, ha jól emlékszem akkor márciusban(?) volt.
2016. jan. 5. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
váratlanul
2016. jan. 5. 19:32
 4/10 lindmayer ***** válasza:
100%

Akkor márciusban jött hirtelen a havazás

Amúgy minden évben az első havazás után el kell tellnie egy kis időnek, míg helyreáll a rend

2016. jan. 5. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Könnyen.

"Az a havazás váratlan történt, ha jól emlékszem akkor márciusban(?) volt."

Az osztrákoknak nem volt váratlan és náluk nem márciusban történt?

2016. jan. 5. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Ausztria hamarabb fog ránk szorulni.
2016. jan. 5. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

A márciusi havazás nem volt váratlan. Előtte már bemondták, hogy aznap senki (főleg ne 4-5 körül) ne induljon útnak, mert nagy hóvihar lesz (tudom mert én is útnak indultam, és egy pici faluban kellett szobát kivennem, ott éjszakáztam).

Szóval lehetett tudni előre. Ahogy ezt a mostani havazást is lehetett tudni előre (na meg hát most tél is van ugye), ahhoz képest hókotrót még a városunkban nem láttam az elmúlt 2 napban. Pedig egy nagy kereszteződésben lakok (ami mellesleg főút is) a belvárosban. A kocsik a már leolvadt keréknyomokban közlekednek itt.

Idén alszanak a közútkezelők.

2016. jan. 5. 20:18
 8/10 David82 ***** válasza:
83%

A közlekedési miniszter mondta büszkén a napokban: -felkészültünk az idei télre, csak azt nem kalkuláltuk bele, hogy esni fog a hó is.

Igen, szükség lehet Ausztria segítségére, ha idehaza egy kis hóval nem tudnak megbirkózni.

2016. jan. 5. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, most mi a fene van.

Ez hó? Láttátok volna mi volt 86-ban!Érdekes, akkor meg tudták oldani.Most meg pánik van és zűrzavar, ha esik egy centi.

2016. jan. 5. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, mert auszterrichben még a hó is az utak mellé esik! :D
2016. jan. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!