Ha lesz egy ennél is komolyabb havazás, akkor könnyen lehet, hogy ismét Ausztria segítségére szorulunk?
Akkor márciusban jött hirtelen a havazás
Amúgy minden évben az első havazás után el kell tellnie egy kis időnek, míg helyreáll a rend
Könnyen.
"Az a havazás váratlan történt, ha jól emlékszem akkor márciusban(?) volt."
Az osztrákoknak nem volt váratlan és náluk nem márciusban történt?
A márciusi havazás nem volt váratlan. Előtte már bemondták, hogy aznap senki (főleg ne 4-5 körül) ne induljon útnak, mert nagy hóvihar lesz (tudom mert én is útnak indultam, és egy pici faluban kellett szobát kivennem, ott éjszakáztam).
Szóval lehetett tudni előre. Ahogy ezt a mostani havazást is lehetett tudni előre (na meg hát most tél is van ugye), ahhoz képest hókotrót még a városunkban nem láttam az elmúlt 2 napban. Pedig egy nagy kereszteződésben lakok (ami mellesleg főút is) a belvárosban. A kocsik a már leolvadt keréknyomokban közlekednek itt.
Idén alszanak a közútkezelők.
A közlekedési miniszter mondta büszkén a napokban: -felkészültünk az idei télre, csak azt nem kalkuláltuk bele, hogy esni fog a hó is.
Igen, szükség lehet Ausztria segítségére, ha idehaza egy kis hóval nem tudnak megbirkózni.
Én nem tudom, most mi a fene van.
Ez hó? Láttátok volna mi volt 86-ban!Érdekes, akkor meg tudták oldani.Most meg pánik van és zűrzavar, ha esik egy centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!