Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fognak kialakulni a...

Mikor fognak kialakulni a nyugati nagyvárosokban magyar negyedek?

Figyelt kérdés

Az egyetlen baj a külföldre költözéssel, hogy nem kezelnek teljes értékű emberként az ottaniak. Mindig is hallatszani fog az akcentusodon, hogy nem vagy echte nyugati és csak egy vendégmunkás vagy. (Kivéve persze ha kint születtél) Emiatt mindig is kirekesztő lesz a nyugati társadalom. Ennek a problémának a kivédésére az lenne jó, ha egy bizonyos részeg csak magyarok laknának, és akkor olyan lenne a közhangulat mint otthon, csak 5-10szer annyi fizetésért.

A kivándorlás folyamatosan tart, de hány magyarnak kell még külföldre költöznie, hogy ilyesmi megtörténhessen?

2016. jan. 3. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Vannak közösségek, pl londonban. Newyorkban is vannak, ha jól tudom. Igen 5-10x annyi a fizetés és 3-4x annyiból meglehet élni, de ugyan olyan vagy mint nekünk a román vendégmunkások. Nem fognak egyenértékű emberként kezelni, de ha ennyire hiányzik az itthoni hangulat, akkor dolgozz itthon.

Itthon is meglehet élni és nem a Nyugat fejlődését segíted tovább.

2016. jan. 3. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam egy cikket, h altalaban azok a nemzetek alakitanak ki negyedeket, akik eltero kulturabol szarmaznak. Pl. Muszlimok, s egyeb azsiaiak.

4 eve elek kulfoldon, van akcentusom, de sosem tapasztaltam, h kirekesztoek lennenek. Epp ellenkezoleg. Jo par emberrol tudom, h miattam nezett utana Magyarorszagnak. De ehhez nyitottnak kell lenni, akarni kell beilleszkedni es tanulni a nyelvet!

Nem (csak) a magyarok tarsasagat keresem, igy nincs szukseg ra, h "egymas hegyen-hatan" eljunk.

2016. jan. 3. 15:00
 3/6 A kérdező kommentje:

"De ehhez nyitottnak kell lenni, akarni kell beilleszkedni..."

Ezzel a megnyilvánulásoddal el is árultad, hogy pitiztél nekik, hogy elfogadjanak. Normális esetben a beilleszkedés magától megy, ebből érezhető, hogy kirekesztettek és neked kellett erősen kompenzálnod a származásodból fakadó hátrányt. Pont erről beszélek! Ez megalázó! Akinek van egy minimális önbizalma az nem csinálja ez.

2016. jan. 3. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

A nyitottság nem azonos a pitizéssel. Ahogy az sem pitizés, ha nem nagy mellénnyel mész oda, lekezelve a helyieket.

Amúgy azért nem szüksêges a magyar, román, lengyel, stb. negyed nyugaton, mert a nyugati emberek gondolkodása ma már sokkal liberálisabb (kivéve pár országot, pl. Svájc, Ausztria, de ők jobban is kinéznek, mint a németek vagy az angolok), tudom persze itthon ez szitokszó.

2016. jan. 3. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
"olyan lenne a közhangulat mint otthon...".A külföldre távozók zöme,szerintem épp ezt nem hiányolja:az itthoni közhangulatot.
2016. jan. 3. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:
22%

Jajj, ne tedd magad nevetsegesse!

Ket eset van.

Mar voltal kulfoldon, de kudacot vallottal es ezzel magyarazod, h kirekesztoek, mert nem pitizel...

Vagy a masik, h meg csak most akarsz majd menni. Meglepodnek, ha beszelnel nyelveket. Gondolom azert akarod magyarokkal korbe venni magad, valaki majd csak segit mindig

A par sorbol is atjott, h mennyire negativ ember vagy. A magadfajtakat messze elkerulom. :D

Egy jo tanacs, ne menj sehova, te mindenhol idegen maradsz!

Szep napot! :D

2016. jan. 3. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!