Szerinted Magyarország számára melyik fontosabb esemény, Trianon vagy a holokauszt?
Nekem ugyanúgy tele van a tököm mindkettő történettel.
Minden nap csak azt hallom, hogy holokauszt, meg hogy Trianon. Egyik sem érdekel már. Nekem az a Magyarország a hazám amelyikbe beleszülettem, nem az, ami akkor volt. Én nekem ez az otthonom és veletek ellentétben én ezt tudom szeretni.
A holokauszt pedig baromira unalmas már, miközben a sokkal inkább magyar vonatkozású események áldozatait meg sem említik...
"ja én is unom már mind Trianont, mind a holokausztot. De érdekes módon nem a "magyarellenesek", meg a "zsidóvédőktől" hallom egész nap, hanem a nagyonmagyarok pampognak róla egész nap. Rossz nekünk, meg minden, de muszáj, hogy mindig ez follyon a csapból is?
"
a trianon IGEN
holokauszt NEM
Egyértelmű, hogy Trianon fontosabb Magyarország számára.
A holokauszt is egy szomorú esemény. Ezt senki nem vitatja. De kicsit el van túlozva.
Nem öltek meg több zsidót a holokauszt idején, mint ahány magyart megöltek Magyarország mogcsonkitásakor.
Nem érdekel, hogy néhányan nácinak, faszistának meg antiszemitának gondolnak, Trianonról minden évben meg fogok emlékezni. A holokausztról pedig nem fogok havonta megemlékezni.
Trianonba hány ember halt bele? 0
Ez a válasz 4%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.
Nagyon tudatlan van barátocskám, a Trianoni békeszerződés után több mint százezer magyart öltek meg Délvidéken , Erdélyben és Felvidéken. Az ország elvesztette területének 72%-át, több millió magyar lett ideg saját ősi földjén, s ezeken az elszakított területeken mai napig verik a magyarokat a magyar szóért! MI ezzel kéne foglalkozzunk, Izrael foglalkozzon a holokauszttal és a zsidókkal. Nem így lenne a normális???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!