Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted Magyarország számára...

Szerinted Magyarország számára melyik fontosabb esemény, Trianon vagy a holokauszt?

Figyelt kérdés
Trianon mért legye tabu téma? holokausztozni meg miért lehet minden nap? Miért szégyen ha valaki Trianonnal foglalkozik? és miért normális az ha a holokauszttal?
2010. márc. 25. 15:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezek szerint te eltörölnéd a márc.15, augusztus 20., október 23. megemlékezéseket is? mondván hogy múlt és ne foglalkozzunk vele?
2010. márc. 25. 15:44
 22/35 anonim válasza:
45%
Kinek fontos a holokamu a zsidókon kívül. Sír a szájuk közben írtják a palesztinokat. Én nekem miért kéne megemlékeznem a holokausztról? Mi közöm van hozzá?
2010. márc. 25. 15:44
 23/35 anonim ***** válasza:
39%

Nekem ugyanúgy tele van a tököm mindkettő történettel.

Minden nap csak azt hallom, hogy holokauszt, meg hogy Trianon. Egyik sem érdekel már. Nekem az a Magyarország a hazám amelyikbe beleszülettem, nem az, ami akkor volt. Én nekem ez az otthonom és veletek ellentétben én ezt tudom szeretni.

A holokauszt pedig baromira unalmas már, miközben a sokkal inkább magyar vonatkozású események áldozatait meg sem említik...

2010. márc. 25. 15:48
 24/35 anonim ***** válasza:
62%
trianon..egyébként csak nekem tűnt fel,hogy egy évben hányszor emlékeznek meg a holokausztról???
2010. márc. 25. 15:55
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
ja én is unom már mind Trianont, mind a holokausztot. De érdekes módon nem a "magyarellenesek", meg a "zsidóvédőktől" hallom egész nap, hanem a nagyonmagyarok pampognak róla egész nap. Rossz nekünk, meg minden, de muszáj, hogy mindig ez follyon a csapból is?
2010. márc. 25. 15:55
 26/35 anonim ***** válasza:

"ja én is unom már mind Trianont, mind a holokausztot. De érdekes módon nem a "magyarellenesek", meg a "zsidóvédőktől" hallom egész nap, hanem a nagyonmagyarok pampognak róla egész nap. Rossz nekünk, meg minden, de muszáj, hogy mindig ez follyon a csapból is?

"

a trianon IGEN

holokauszt NEM

2010. márc. 25. 16:03
 27/35 anonim ***** válasza:
59%

Egyértelmű, hogy Trianon fontosabb Magyarország számára.

A holokauszt is egy szomorú esemény. Ezt senki nem vitatja. De kicsit el van túlozva.

Nem öltek meg több zsidót a holokauszt idején, mint ahány magyart megöltek Magyarország mogcsonkitásakor.

Nem érdekel, hogy néhányan nácinak, faszistának meg antiszemitának gondolnak, Trianonról minden évben meg fogok emlékezni. A holokausztról pedig nem fogok havonta megemlékezni.

2010. márc. 25. 16:31
 28/35 anonim ***** válasza:
aha ezt beszéld meg a szerbiai, vagy román magyarüldözések áldozataival.
2010. márc. 25. 16:40
 29/35 A kérdező kommentje:

Trianonba hány ember halt bele? 0

Ez a válasz 4%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.

Nagyon tudatlan van barátocskám, a Trianoni békeszerződés után több mint százezer magyart öltek meg Délvidéken , Erdélyben és Felvidéken. Az ország elvesztette területének 72%-át, több millió magyar lett ideg saját ősi földjén, s ezeken az elszakított területeken mai napig verik a magyarokat a magyar szóért! MI ezzel kéne foglalkozzunk, Izrael foglalkozzon a holokauszttal és a zsidókkal. Nem így lenne a normális???

2010. márc. 25. 19:04
 30/35 A kérdező kommentje:
Bevallom boldog vagyok amiért többen is úgy gondoljátok ahogy én. Magyarország valóban alszik, de már ébredezik. Ha majd a magyar média a holokausztozás helyett trianont fogja síratni, akkor én egy boldog magyar leszek. De addig még sok van... Csakis rajtunk múlik, hogy milyen Magyarországban élünk. És ez nem a pártoktól függ, nem a politikusoktól, kizárólag tőlünk !!! Mi kell észhez térjünk, a politikusokban nem szabad 100%ban megbízni, csak ha bizonyítanak, utánna talán...
2010. márc. 25. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!