Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az LMP-ről....

Sulek Péter kérdése:

Mi a véleményetek az LMP-ről. Szerintetek jól végzik a dolgukat? 2018-ra gyengülni vagy erősödni fognak? Esetleg összeolvadnak valakivel, ti hogy érzitek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy helyben toporognak, a parlamenti küszöb közelében lesznek. Vagy kiesnek, vagy bejutnak, 50-50%.

Pedig én is jobban szeretném, hogy megerősödjenek, de ez a realitás.

2016. jan. 2. 14:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem jó elképzeléseik vannak :) és szimpatikus a programjuk és a tevékenységük is :)
2016. jan. 2. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Sokkal aktívabb és agresszívebb fellépésre lenne szükségük. Az, hogy Schiffer fél évente elmegy valami műsorba, és ott megvédi valamilyen nyilatkozatát, kevés. Támadni kell, gyakran és látványosan ha nyerni akarnak.

Eddig eléggé stagnáltak 5%-nál, szerintem a közeljövőben is így lesz.

Egyébként van sok szimpatikus dolguk, én is rájuk szavaztam. De a jelenlegi stratégiájuk nem elég többre.

2016. jan. 2. 14:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor kellene egy agresszívabb, szónok vagy vezéregyéniség :)
2016. jan. 2. 14:06
 5/9 A kérdező kommentje:
?
2016. jan. 2. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kemények.

Ha kétszer ennyi fát ültetnének, mint manapság és megvédenének valami falusi tavat az elhínárosodástól, akkor még akár meg is nyerhetnék a 2018-as választást.

2016. jan. 2. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
jó én értem, de legalább csinálják a dolgukat :)
2016. jan. 2. 14:10
 8/9 A kérdező kommentje:
még ha nem is nagy volumenű :)
2016. jan. 2. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja, csinálják.

De minek?

2016. jan. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!