Ki szavazna még egyáltalán az MSZP-re?
Mielőtt bárki lehurrogna én marhára nem vagyok Fideszes, sőt a menekültpolitikájukon kívül tényleg botrányosak, de az MSZP meg képtelen megújulni és látszólag semmiből sem tanul.
Nem gondolom hogy csak az MSZP a főbünős, mert mindegyik pártban ugyanúgy lopnak, csalnak és hazudnak, csak az MSZP bénán és pitiánerül teszi, emiatt és a gazdasági világválság miatt is csúnyán elbuktak.
Alapvetően szükség lenne egy normális ellenzéki pártra, mert ezzel a felállással nem várható semmi. MSZP-nek már volt ideje, de leszerepelt. Ha ők lennének hatalmon ugyanúgy lopnának mint eddig. Ha így folytatják szerintem a következő választáson az lesz, ami most a lengyeleknél volt.
Nem panelban lakok képzeld :D. De mérhetetlenül primitívnek és korlátoltnak tartom azokat, akik lenéznek másokat a lakóhelyük miatt.
.
9:
Decaz a réteg pont hogy jó ideje Fidesz szavazó, pontosabban nagyjából 2008 óta, amióta a kádárista irányba fordult a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!