Ki szavazna még egyáltalán az MSZP-re?
Mielőtt bárki lehurrogna én marhára nem vagyok Fideszes, sőt a menekültpolitikájukon kívül tényleg botrányosak, de az MSZP meg képtelen megújulni és látszólag semmiből sem tanul.
Nem gondolom hogy csak az MSZP a főbünős, mert mindegyik pártban ugyanúgy lopnak, csalnak és hazudnak, csak az MSZP bénán és pitiánerül teszi, emiatt és a gazdasági világválság miatt is csúnyán elbuktak.
Alapvetően szükség lenne egy normális ellenzéki pártra, mert ezzel a felállással nem várható semmi. MSZP-nek már volt ideje, de leszerepelt. Ha ők lennének hatalmon ugyanúgy lopnának mint eddig. Ha így folytatják szerintem a következő választáson az lesz, ami most a lengyeleknél volt.
Tudod az a baj, hogy az emberek a meglévő kínálatból választhatnak, kevés ember van, aki alkalmas egy új párt alapítására, és felfuttatására. Szerintem is a történelem szemétdombján a helye az MSZP-nek, a Fidesszel együtt, csak nagyon lassan őrölnek Isten malmai ebben az országban, az MSZP a béka segge alatt van, mégsem semmisül meg.
(Egyébként nem a lopással volt a legnagyobb baj az MSZP-nél, ahogy a Fidesznél sem.)
Szavaznék, ha nem a mostani pártvezetés lenne. Egyébként a korábbi válaszolók írásából is dől a nívó, a gyűlöletkeltés könnyen megy. A demokrácia arról szól, hogy joga van bárkinek bármelyik pártra szavazni. Csak magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt a panelprolizással meg a nyuggerezéssel.
Egyébként meg nincs olyan párt amelyik az ország érdekét teszi első helyre. Bárki aki nem komálja a baloldalt és a Vezér pártját se, nehogy azt higgye, hogy a Jobbik vagy bármelyik másik (amelyik nem volt hatalmon) majd szép jövőt hoz. Kár egymásnak esni a pártok miatt...
"A pártoskodás a nemzet megrontója!"
(Gróf Széchenyi István)
És milyen igaza is volt a gróf úrnak.
"Minden nemzet olyan kormányt kap, amilyet megérdemel" (Gróf sárvár-felsővidéki Széchenyi István vagy Szálasi Ferenc)
Én is szívesebben szavaznék, ha jobb lenne a felhozatal. Nevetségesnek tartom a panelprolizó és nyuggerező embereket, ők ugyanilyen jelzővel illetik a panelben élő vagy az idős rokonait?
A Fidesz ügyesen becsapott sok embert. Vannak tanár ismerőseim, akik régen nagy Fideszesek voltak, mostmár csak kifele mutatják, valójában már kiábrándultak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!