Ég az arcotok mszp sek?
Regöczi is kitálalt
Verebes pénzt fogadott el hogy a pártkeltében jól kérdezzen
szerintem nem kell több olyan kérdés hogy Vona rálépett egy kaszáspókra szemét náci ugye?
van még lefelé ugye?
mszp über alles xD
Ez pont a JOBBIK, amit leírtál utolsó ;) Persze van fanatikus MSZP-s is, de JOBBIK-osból rengeteg, mert ti érzelmi alapon döntöttetek a JOBBIK mellet... Szerintem ez a probléma. :) (köszi a lepontozást, bár szerintem most alaptalanul;) )
ui.:nem mszp-s
"szánalmas szemetek vagytok"
Idáig csak vádaskodások hangzottak el semmi konkrét bizonyíték.
Ezeknek megedződött a bőr a pofájukon az elmúlt 65 (!!!) év alatt.
Egy anyagyilkosságért sem szégyellnék magukat, nem ezért a néhány tízmilliárdért.
Azt azért majd szívesem megnézném, amikor borul a MÁV bili, na, az nagyot fog szólni!
"Egy anyagyilkosságért sem szégyellnék magukat, nem ezért a néhány tízmilliárdért"
Az persze téged nem zavar hogy a Fidesz az országimázs központtal hány milliárdot dobott ki az ablakon úgye? Ebben a bűnzsövetkezetben csak ők "dolgoztak" nem tudod?
" Ez pont a JOBBIK, amit leírtál utolsó ;) Persze van fanatikus MSZP-s is, de JOBBIK-osból rengeteg, mert ti érzelmi alapon döntöttetek a JOBBIK mellet... Szerintem ez a probléma. :) (köszi a lepontozást, bár szerintem most alaptalanul;) )
"
fanatikus mszp s rólad mintázták :O)
Kedves Jobbik szimpatizánsok!
Nem kéne a Jobbikot úgymond égetni ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!