Hogy vélekedsz Vona Gábor mondatairól, ami az MTV 1-en hangzott el?
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:17
te idióta fallosz, elmondta hogy 1000 milliárd bukik el a politikusbűnözés miatt. ez azért elég nagy pénz, nemde?
Úgy vélekedek. hogy már az is mindegy nyerünk e. Úgyis az van amit a Jobbik akar, lásd repülőgép botrány felelősei. A Jobbik még a háttérből ellenzékként is többet elér mint más pártok kormányon. :)
Röviden: Mindenképp Jobbik kormány lesz, bárhogy alakul a szavazás. :)))
Jó volt, de nem is ezért ragadtam billentyűzetet.
Holnapit mindenkinek meg kell nézni. LMP :D
Ugye ma Vona rendesen ki lett faggatva, sok mindenbe bele kötött a műsorvezető. Holnap jön majd az LMP és mi lesz? :D A fa ültetésről és a lehet más a politikáról fognak beszélgetni? :D Mert kutya legyek, ha az egy hasonló szintű beszélgetés lesz, mint a mai. Az már más kérdés, hogy sem az MSZP-től és a Fidesz-től nem fognak ilyeneket kérdezni, mint Vonától, sőt én azt mondom, közel sem fognak bele menni a sűrűjébe.
ma 22:25
Milyen bizonyítékai vannak ez ügyben? Milyen megalapozottsága van erről? Egyelőre még a parlamentbe sincs a jobbik, csa dumál össze-vissza alapok nélkül.
Ennyi erővel én is kiállok és mondok bármit...
ma 22:28
Miért nem tudnak a jobbikosok soha érdemben reagálni?
Egy érvet nem hallottam még tőletek soha.
Én leírom a gondolataimat, normálisan, érvelve, ti meg soha semmit nem tudtok, csak kitértek meg elkezdtek támadni.
Így lehet vitázni? Ha tényleg ilyen emberek kerülnek be képviselőnek, akkor elég vicces lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!