Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy vélekedsz Vona Gábor...

Hogy vélekedsz Vona Gábor mondatairól, ami az MTV 1-en hangzott el?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 21:30
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
60%
Ügyes volt, s végre egy magyar politikus aki tud beszélni annélkül, hogy minden harmadik szava az lenne, hogy őőő s nem idegbeteg beszédhibás mint amilyen Gyurcsány volt.
2010. márc. 24. 22:00
 22/53 anonim ***** válasza:
ha meg van a youtubeon, lécci írjátok be
2010. márc. 24. 22:10
 23/53 anonim ***** válasza:
A Jobbik a nép ereje a nép összefogásával, ezért nincs esélye más pártnak. Ez egy tiszta erő. :)
2010. márc. 24. 22:10
 24/53 anonim ***** válasza:

"Vona ugyan azt mondja. Én már picit unom.

Engem nem érdekel az elszámoltatás, hanem a gazdaság meg a munkahelyek teremtése.

Ettől az elszámoltatástól senki nem fog jobban élni. Mégis csak ezt hajtogatja.

Talán ezzel utólag kellene foglalkozni..."

Minden az elszámoltatáson múlik. Addig nem lesz se pénz se munkahely míg ez meg nem történik!

2010. márc. 24. 22:12
 25/53 anonim ***** válasza:
0%
náci duma
2010. márc. 24. 22:16
 26/53 anonim ***** válasza:
0%

Igen? Mi?

Börtönbe kerülnek (tegyük fel). Ettől nekem jobb lesz? Több lesz a fizetésem, kevesebb lesz az adó, lesznek munkahelyek? Ez csak elvi kérdés semmi több.

Megérdemlik persze, de nehogy már ez legyen egy fő szempont egy pártnak. Mert csak ezt hajtogatják.

20 évet a 20 évért? Kifejtené ezt valaki? A rendszerváltás előtt Orbán is ezt hajtogatta. Rámutatott a koporsóra: oda a fiatalságunk. (holott neki baromi jó dolga volt)

Kicsit vicces. Ha már a joghoz nem értenek (Legalább a BTK-t nézték volna át) akkor minek jönnek ilyenekkel?

2010. márc. 24. 22:17
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Elszámoltatás kell. Muszáj. Tudod, az elszámoltatásból is lehet bevételt szerezni. :)
2010. márc. 24. 22:17
 28/53 anonim ***** válasza:
0%

Pénzt szerezni? Nem fognak visszaadni semmit.

Max a mi pénzünk fog még elmenni, mert fizetni kell az eltartásukat a börtönben...

Attól függetlenül megérdemlik, de ez nem megoldás az ország jövőjére nézve.

2010. márc. 24. 22:19
 29/53 anonim ***** válasza:
Nem elvi kérdés te bugyuta.. Vissza kell venni amit elloptak. Az kb kétmillió munkahely neked.. vágod??
2010. márc. 24. 22:20
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

Ne engem bugyutázz, előbb gondolkodj.

Nem lehet visszavenni semmit. Átíratja más nevére stb. Mindenki kibújik ebből. Behajtani nem fogsz semmit. Hidd el tudom, egyik jó barátom behajtó cégnél dolgozik, tudja hogyan kell kibújni ez alól.

A másik dolog az, hogy hogyan bizonyítod be, hogy ki miből mennyit lopott...

Feltételezem a jogállam keretein belül lesz az elszámoltatás, mert ha nem, akkor a jobbik sem más, mint Sztálin...

2010. márc. 24. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!