Mit szóltok ahhoz, hogy Morvai máris azonosult a Jobbik által annyira lenézett parlamenti pártok tagjaival?
Morvai Krisztina mentelmi jogára hivatkozva akarta elkerülni a közlekedési bírságot. Nem ez ellen küzd a Jobbik?

22:08 - Látom te is csak egy fél mondatot tudtál kiragadni abból amit írtam...
Mi az hogy kicsiben kezdte? Morvai el akarta lopni a kerékbilincset vagy mi a lóf@sz? :)

Akkora f@szság ez :) Hány ilyen sztorit találjak ki neked 10 perc alatt?
Amúgy nem olvastad, hogy Orbánt meg akarták büntetni a 6-os villamoson? Aztán mégse tudták, mert a mentelmi jogára hivatkozott... :D Na, mekkora sztori, mi? :)

Gyerekek fotó, aláírt papír és elhiszem!
Most úgy elképzelem, hogy a kerékbilincs felszerelője, bemegy az INDEX-hez és panaszkodik :DDDDDD
Hihetetlen!!!

Amíg van mentelmi joga, miért ne élhetne vele? Nem értem a problémát. Persze ellene beszél, de én konkrétan full hülyének nézném(!!!), ha nem használná ki addig amíg ilyen Hagyó félék sokkal durvább dolgokban kihasználják.
Gondolkodjatok már, egy kerékbilincsbe köttök bele?:))
Kb. mint a "miért akartak EU-s képviselőket, ha EU-szkeptikusok" c. rendkívül értelmes kérdés.
Nevetségesek vagytok.
Úgy érzem Magyarország még nem érett meg arra, hogy megérdemeljen egy olyan szemléletű pártot, mint a Jobbik. Más szóval Magyarországnak még kell egy kicsit sz.pnia ahhoz, hogy felébredjen:)
Alig várom már a Fideszre szavazó vállalkozók vinnyogását:) Mint pl.: "be kell zárnom az üzletet, mert nyílt mellettem egy Tesco Express !:(".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!