A Jobbik szeretné a parlamenti képviselők fizetését csökkenteni?
kérdésed jogos, de:
ha jól végzik a munkájukat akkor keressenek szerintem 5ször ennyit
nem az ő fizetésük miatt szív az átlagember, hanem amit a kapcsolódó szervezetekből nyúlnak le (pl BKV) tehát ilyen szinten a politikusi fizetések nagyságáról beszélni vicc...
egy jó diplomával rendelkező ember általában többet keres mint egy politikus
nem csak a fizetést
de a parlamenti képviselők számát is
úgy tudom
Első válaszoló.
Tudom,hogy a képviselői fizetés csökkenésével nem változna meg az átlagember élete,de ha számolsz tegyük fel 100 képviselő fizetését 1000 Ft-al csökkentjük az már 100.000 Ft csak havonta.Ebből a pénzből szerintem elég sok mindent lehetne csinálni nem beszélve,hogy nem száz képviselő van és nem csupán ezer forintos csökkenés lenne a jó.
Az egésznek lenne valami példamutatása.
Ha jól végzi a munkáját megérdemelné az ötszörösét?
Csak ezzel az a baj,hogy ki döntené el,hogy jól végzi el vagy sem?Mi alapján?
"Ha jól végzi a munkáját megérdemelné az ötszörösét?
Csak ezzel az a baj,hogy ki döntené el,hogy jól végzi el vagy sem?Mi alapján?"
Teszem azt laksz egy 100.000-es városban.
Megválasztasz egy képviselőt, aki azzal kampányol hogy azon lesz hogy javitsa a közbiztonságot és csökkentse a (hasamra ütök) 5%-os munkanélküliséget.
2 év alatt a büncselekmények száma a harmadára esik köszönhetően annak hogy nyílt 2 új rendőrőrs, a új cégek települtek be vagy jöttek létre a kedvező új szabályok miatt a munkanélküliség 5%-ra csökkent és a város nemzeti és nemzetközi megítélése javult, (azoknak az intézkedéseknek a nyomán amit a képviselő szorgalmazott)
Ezek alapján adnál neki több fizetést vagy sem?
"csökkentse a (hasamra ütök) 5%-os munkanélküliséget".=
csökkentse a (hasamra ütök) 25%-os munkanélküliséget.
"Teszem azt laksz egy 100.000-es városban.
Megválasztasz egy képviselőt, aki azzal kampányol hogy azon lesz hogy javitsa a közbiztonságot és csökkentse a (hasamra ütök) 5%-os munkanélküliséget.
2 év alatt a büncselekmények száma a harmadára esik köszönhetően annak hogy nyílt 2 új rendőrőrs, a új cégek települtek be vagy jöttek létre a kedvező új szabályok miatt a munkanélküliség 5%-ra csökkent és a város nemzeti és nemzetközi megítélése javult, (azoknak az intézkedéseknek a nyomán amit a képviselő szorgalmazott)
Ezek alapján adnál neki több fizetést vagy sem?"
Nem.Ezt az egész jól végzi a munkáját vagy sem dolgot hagyjuk már,mert nem ez a kérdés,másrészt ez lenne a normális amit írtál,hogy teljesíti amit ígért.Ezért nem érdemel 5szörös fizetést,csupán fizetést,mert elvégezte a dolgát.Tegyük fel egy asztalos azt mondja 2hét múlva megcsinálom a szekrényt 50ezerért.Kész van elhozza nem fogsz neki 250ezret adni csak mert "jól"végzi a munkáját,még szép,hogy jól végzi ez a dolga.
A lényeg,hogy hát most csalódtam,mert terelitek a témát.Ti is tudjátok,hogy ez az egyik "fogás"a Jobbikon,csak hát nehéz beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!