2018-ban lesz valami értelmes alternatíva a Fidesz leváltására vagy marad minden így?
Orbán itt egyedül nektek jelet valamit, az Antikrisztust...
Forduljatok pszichológushoz.
2018 -ra a Fidesz ki fog öregedni a politizálásból. Utánpótlás meg már nem lesz, mert a csatlakozó fiatalok csak a pénz miatt vannak ott, vagy eszetlen zombik. A hűséges, de normálisabb Fideszesek pedig már most kezdik hitüket veszteni. Kövér nemrég kritizálta a Fideszt.
Kocsis Mátén pedig, bár nem látszik a kétely, egyre inkább különutas politikát csinál. Lehet, hogy a jövőben pár Fideszessel alapíthat egy új pártot.
Attól félek kérdező, hogy te nem értelmes alternatívát akarsz, amire valóban szükség lenne, hanem genderizmust, templomi melegházasságot, feketéket és iszlámokat.
Na ez biztos, hogy nem lesz megnyugodhatsz.
2018-ban lesz valami értelmes alternatíva a Fidesz leváltására?
Erre nagy tétekben azért nem fogadnék...
A balliberális oldalon kb. 6 éve teljes széttagoltság van, őket nem lesz nehéz legyőzni 2018-ban, például elmúltnyócévezéssel :) . A Jobbik nem hiszem, hogy 2018-ban több szavazatot fog kapni, mint a Fidesz. Egy teljesen új, még nem ismert politikai erő felbukkanását személy szerint kizárnám. Egyedül csak a Fidesz belső reformjában lehet reménykedni.
"Attól félek kérdező, hogy te nem értelmes alternatívát akarsz, amire valóban szükség lenne, hanem genderizmust, templomi melegházasságot, feketéket és iszlámokat."
Igen, mindenki ballibsi és muszlim, néger transzvesztitákkal akar orgiákon szexelni, aki nem imádja odaadóan Orbán Viktor Miniszter Elnök Urat.
Ez szinte biztos! Sőt!
pont úgy állsz hozzá a jobboldalhoz ahogy behisztiztél a balos kritikán...
görbe tükör?
Pont úgy állok a jobboldalhoz, ahogy behisztiztem a balos kritikán?
Mi van? Ezt csak én nem értem? :D
várj segítek!
Igen, mindenki "imádja odaadóan Orbán Viktor Miniszter Elnök Urat." , aki nem imádja odaadóan a balliberalizmust és muszlim, néger transzvesztitákkal való orgiákon való szexet.
Ez szinte biztos! Sőt!
na leesett? nem az eszedről vagy híres ezt már bizonyítottad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!