Abba belegondoltatok hogy a stadionok árából minden
hajléktalannak lenne hol lakniuk?
Figyelt kérdés
15 ezer regisztrált hajléktalan van itthon, ha mindnek adtunk volna 10 millió forintos lakás támogatást akkor az 150 milliárd forint ennél már többet költöttünk stadionokra! Ezzel fellendülne az ingatlan piac is nagyon durván, ha ennyivel megugrana hirtelen a kereslet!
akkor kölcsetek a munkanélküli egyetemistákba!! én nem hiszek az orvosokba anyukám is beteg volt orvosoknál gyógyszert is kapott de a gyógyszerétől fáradt szóval inkáb nem szedi! én is eszt teszem majd! sokkal job lene az ország ha maradandot alkotnánk és nem ijenekel foglalkoznánk az enberekbe feleslegesen tömik a hüje gyógyszereket enyi a hatalmas egéségügyed!!!! én inkáb halok 50 évesen mint hogy szengegyek meg havonta orvoshoz járjak meg 200gyógyszer szedjek!!!
2015. dec. 29. 11:30
22/26 anonim válasza:
Na,így már érthetőbb.Hogy a gyógyszereknek van mellékhatása,azt eddig is tudni lehetett.De ha esetleg anyukád esetleg egy műtétre szorulna,mit teszel?Viszed kórházba,hogy segítsenek rajta,vagy nem?És akkor gondolom neked se lenne mindegy,hogy van-e még orvos abban a kórházban...Az meg egy dolog,hogy nem akarsz megöregedni,megbetegedni,inkább csak 50évig élni,de nem biztos,hogy adott esetben lesz lehetőséged választani...
2015. dec. 29. 11:54
23/26 Andizsuzsi válasza:
"olyan altató orvosok béremelésére akik 1 milliós kereset mellett haggyák ott a korházat"
Hát az oktatásra is teljesen feleslegesen költünk...
2015. dec. 29. 12:02
24/26 anonim válasza:
"Én azt hittem,stadionokat a közönségnek építenek,ha van rá "tömegigény""
Ne is haragudj, te hol éltél az elmúlt 20 évben? A foci a világ legnépszerűbb sportja, és irtózatos pénzek vannak benne.
Kb annyi értelme van a mondandódnak, hogy Magyarországon szar az EÜ, nincs is igény jobbra, mert pl aki tehetős magánhoz megy.
2015. dec. 29. 14:42
25/26 anonim válasza:
hát andizsuzsi semmiféle erkölcsi alapod nincs mások oktatásával viccelődni, a hozzászólásaid többsége alapján buta vagy mint egy szikla
2015. dec. 29. 14:46
26/26 anonim válasza:
#24:Visszakérdezek:ne is haragudj,de te hol élsz? Mert én Magyarországon és látom,mint ahogy már írtam is,hogy egy teljes nb1-es forduló nézettsége 10-15000ember.Nekik épülnek,újulnak meg a stadionok?Vannak nagymúltú klubjaink,amelyek örülnek,ha kimegy 1000néző a meccsükre. Én a tömegigény alatt azt értem,hogy kik fogják megtölteni ezeket a stadionokat.Itt.Nálunk.Nem Németországban meg Angliában.Bár arrafelé jól működő piacgazgazdaság van,ahol cégeknek,vállalkozóknak megéri szponzorálni a futballt.Lehet álmodozni,de nálunk ilyen soha nem lesz,mert minden épkézláb futballistánk(és olyan túl sok nincs belőlük),"tűz" külföldre.Tehát a magyar bajnokik nézettsége aligha fog különösebben emelkedni. Egyedül a válogatott vonz tízezres tömeget,így a "Puskás" felújítása,átépítése elfogadható állami pénzből.De csak az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!