Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Abba belegondoltatok hogy a...

Abba belegondoltatok hogy a stadionok árából minden hajléktalannak lenne hol lakniuk?

Figyelt kérdés
15 ezer regisztrált hajléktalan van itthon, ha mindnek adtunk volna 10 millió forintos lakás támogatást akkor az 150 milliárd forint ennél már többet költöttünk stadionokra! Ezzel fellendülne az ingatlan piac is nagyon durván, ha ennyivel megugrana hirtelen a kereslet!

2015. dec. 28. 22:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
2015. dec. 28. 22:22
 2/26 anonim ***** válasza:
71%
Ja, és már el is itták volna a lakás árát és feldobták volna a talpukat, szóval tényleg megszűnt volna a hajléktalanság. Egy géniusz vagy.
2015. dec. 28. 22:27
 3/26 anonim ***** válasza:
66%

Felmenne az ingatlan piac drasztikusan, ezzel tönkre vágnánk vagy pár embernek, akik lakásokba fektettek sokszor jönne a karácsony.

Nem véletlen hajléktalanok a hajléktalanok, elismerem van köztük olyan, akinek nem volt szerencséje viszont ha a hajléktalanok kapnának pénzt akkor a maradék 9 millió is igényt tartana 10 millióra.

Szóval inkább lakjanak a hajléktalanok a stadionok sarkába, minthogy mindenki lázadjon és felboruljon a gazdaság.

2015. dec. 28. 22:30
 4/26 Andizsuzsi ***** válasza:
93%
És a rezsit miből fizetnék?
2015. dec. 28. 22:37
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Abba belegondoltatok, hogy a stadionok árából minden öregasszonyra áramszedőt lehetett volna szerelni?
2015. dec. 28. 22:37
 6/26 anonim ***** válasza:
92%
De kinek lenne az érdeke? Senkinek, építőanyagba el lehet tüntetni pár millát. Felénk a szocik alatt lett megcsinálva egy útszakasz 9 milliárdért nos, építész ismerősöm amikor hazajött megsaccolta, hogy vagy 2 évig lesz jó, igaza lett. Szóval a profik útba a balekok stadionba forgatnak vissza. Ennyiből lehetne a pénzt arra fordítani, hogy jól felszerelt mentők,kórházak legyenek Magyarországon, de ez se érdeke egy politikusnak se, nekik jó a magánkórház, ki tudják fizetni. Vagy a eddig megépített stadionokat át kéne építeni állatmenhelyekké, nem jobb lenne mindenkinek?
2015. dec. 28. 22:41
 7/26 anonim ***** válasza:

Abba belegondoltál ha azt a 10 millát nekem adnád? :D

Kb. ennyi az értelme a felvetésednek.

2015. dec. 28. 22:57
 8/26 anonim ***** válasza:
Aztán a hajléktalan ha megkapja a lakást, miből fizeti a rezsit, miből vesz kaját?
2015. dec. 28. 22:59
 9/26 anonim ***** válasza:
66%
Ez mondjuk szerintem hülyeség,de az biztos,hogy ezernyi más,fontosabb dologra is lehetne költeni azt a párszázmilliárdot.Akár az egészségügyre,akár az oktatásra, de a kérdéshez kapcsolódva,akár hajléktalanszállókra is,ha szükséges.És még mielőtt bárki nekem esne,hogy ez nem akkora összeg,ami megoldaná mondjuk az egészségügy problémáit,megjegyezném,hogy ezzel én is tisztában vagyok.De legalább lenne értelme.Mert ha abból indulok ki,hogy egy teljes nb1-es forduló(6meccs) 10-15000nézőt vonz,akkor ez sajna ablakon kidobott pénz. Annak viszont sok.
2015. dec. 28. 22:59
 10/26 anonim ***** válasza:

"Még egy barom. Te miből veszel?

A lakásod termeli ki a jövedelmed? Akkor mi az apád faxáér dógozol?"

Na és abból a 15 ezer hajléktalanból hánynak van állandó munkája?

2015. dec. 29. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!