Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért gyűlöli az...

A fidesz miért gyűlöli az egyedülálló embereket?

Figyelt kérdés

Folyton csak azt hajtogatják,hogy a CSALÁDOKAT támogatják.

Rengeteg ember él az országban,akiknek nincs családjuk vagy nem is terveznek.

Ők is itt élnek,és dolgoznak.

Ők semmiféle támogatást nem kapnak.Csak tőlük vesznek el mindent.

Miért kell kizárólag egy csoportot kiemeli,akiket folyton támogatni kell.

Miért értékesebb egy 8 általánossal és 25 évesen 3 gyerekkel rendelkező egyén,mint az,aki 25-30 éves koráig is tanul és adót fizet,de nincs gyereke?

2015. dec. 28. 21:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
24%
Én sem értem a gyerekesek amúgy is csak viszik a pénzt, a mai helyzetben elég nagy luxus őket nyomni pénzzel, plusz az a néhánytízezer forint csak a kokerókat ösztönzi a gyerekvállalásra.
2015. dec. 28. 21:27
 12/34 A kérdező kommentje:

Arra akartam utalni,hogy azoknak a gyerekei sokkal nagyobb eséllyel lesznek hasznos tagjai a társadalomnak,akik felelősségteljes,biztos alapokra vállalnak gyereket.

Engem kellene?

Nem ezen van a hangsúly.

Azon,hogy mindig a társadalom ugyanazon tagjai kapnak támogatást,igazságtalan.

Tehát,ha mondjuk most 10 milliót adnak a 3 gyerekesnek,akkor adhatnának helyette "csak" 5 milliót.

És a maradék 5 milliót kaphatná más csoport is.

Vagy költhetnék másra is,ami a társadalom többi tagjára nézve is előnyös.

Nem azt akarom,hogy csak engem támogassanak.

Pont nem érted,hogy miről beszélek.

2015. dec. 28. 21:29
 13/34 anonim ***** válasza:
2015. dec. 28. 21:29
 14/34 A kérdező kommentje:

"Én sem értem a gyerekesek amúgy is csak viszik a pénzt, a mai helyzetben elég nagy luxus őket nyomni pénzzel, plusz az a néhánytízezer forint csak a kokerókat ösztönzi a gyerekvállalásra.

"

Pont ez a baj,hogy ezzel csak tovább növelik a nyomort.

A kevés 3 gyerekes családok támogatása helyett,támogathatnák a sok első gyereket vállalókat is.

Ők többen is vannak,arányában felelősségteljesebb emberek is.

Így megtérül jobb eséllyel a befektetés.

3 gyereket pedig az vállaljon,aki képes felnevelni önerőből is.Ne a nyomorba dobjanak adományt,hogy "szüljél te buta".

2015. dec. 28. 21:31
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem inkább a fiatal pályakezdőket kellene támogatni,hogy eltudjanak költözni a szüleiktől.

Nem azokat a felelőtlen gyerekgyártókat,akik képesek is az anyjuk nyakára bevállalni 3 gyereket"

Ez nekem szólt? Én pont az mondtam, hogy a hagyományos értékrendű magyar családokat kell támogatni nem a felelőtlen lumpenek amit te írtál!

Mindenkinek kell családot alapítani valódi(!) szerelemmel és sok gyerekekkel akiket erkölcsösségre, hagyománytiszteletre kell nevelni.

Szóval ne forgasd ki a szavaimat(már ha nekem szólt).

2015. dec. 28. 21:34
 16/34 anonim ***** válasza:
Magadat sajnáltatod semmi több. A 10 milliót dolgozó, hitelképes, büntetlen előéletű embereknek adják, nem lumpenproliknak. Minek adnák a hozzád hasonló önző egyedeknek, te ha éppen olyan kedved van lelépsz Angliába mosogatni az ötmilllióddal, aztán bottal ütheti a nyomodat az összes adófizető.
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

Buták vagytok.

1 nőre jutó születésszám 1,40 jelenleg Magyarországon, talán már annyi sem.

Ilyen születésszámmal 20-30 éven belül összeomlik minden, társadalom,munkaerőpiac, nyugdíjrendszer.

Na ezért támogatják a családokat, a gyerekvállalást.

Ez konkrétan jó politika, ebbe nem nagyon lehet belekötni...

Aki a családosoktól sajnálja, akik a jövőbe "fektetnek", az nyugodtan sz*rja össze magát.

18/34 anonim ***** válasza:

ma 21:31

Hát nem tudom kérdező! Nekem 3 testvérem van, mindig is szegények voltunk, nem kegyetlen csórók, de míg a többi gyereknek saját cuccai voltak, addig én a bátyám kinőtt cuccaiban jártam meg muterom által kötött pulcsikban. Rengeteg hitelünk volt, 20 év volt mire szüleimnek sikerült kinyögniük a lakáshitelt, apukám iszonyatosan sokat túlórázott mindig is, mind a 4-en főiskolát vagy egyetemet végeztünk, tisztességes munkánk van jó fizetéssel, és esélyünk nem lett volna értelmes életre, tovább tanulásra viszont pláne nem, ha nem kaptunk volna nagyon sok esetben nagycsaládosokra vonatkozó támogatásokat.. Emellett nem 1 és nem 2 oylan ismerősöm van, aki világ életében gazdag volt, nincs testvére, a szülei kiépítették az egzisztenciájukat, mielőtt gyereket vállaltak, így volt pénz mindenre, felnőtt korára a gyerek megkapta a szülőktől a budapesti lakást az autót, közel 20x jobb esélyei voltak az életben mindig is mint nekem, köztük ismerek olyat is, aki 10 évig próbálkozott az egyetemmel (élt a gazdag szülei nyakán) majd ott hagyta végül és elment szakmunkásnak.. Az ilyen ismerőseim 90%-a egy arrogáns paraszt, akinek az ölébe hullott minden, és nincs tisztában vele mi az az igazi munka, nincs tisztában a világban lévő dolgok értékével.. Nem értem miért lenne baj a nagycsaládosok támogatása, vagy miért is volt rossz befektetés az államnak hogy a nagycsaládos támogatásokat igénybe véve a szüleim felneveltek 4-ünket!

2015. dec. 28. 21:40
 19/34 anonim ***** válasza:
55%

Csak abba nem gondolnak bele hogy ma a fiatalok először szeretnének házat meg megtakarítást aztán halomra elleni a purdékat nem pedig fordítva. Ez pedig nem hogy az ilyeneket nem támogatja de az ő kárukra nyomják a semmirekellőket akik a semmire ellik a semmirekellő purdéikat és az ezek a gyerekek se fogják soha semmire vinni. Persze tök szép ötlet hogy legyünk többen mindenáron de az nem oldja meg az ország problémáit hogy semmirekellők milliói fognak még a mostaniakon felül élősködni azon a néhány becsületes adófizetőn.

2015. dec. 28. 21:53
 20/34 anonim ***** válasza:

"Jó,hát egyszerű munka mellett bárki nevel gyereket.

Viszont egy komoly,nagy felelősségű pozícióba nem igen fér bele a család.

Ahogy szokták mondani ma választani kell a karrier és a család között. "

Oké, te a karriert választod. Sok pénzed lesz, de akkor meg minek támogassanak még? Nem elég mit összekarrierkedsz?

Az impotencia nem kifogás, örökbe is lehet fogadni gyereket.

2015. dec. 28. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!