Elmenekülnél az országból, ha bevezetnék hogy aki xx éves kortól még mindig egyedülálló legény azt kasztráltatni kellene?
Elég sok baromságot olvastam már itt, de ez übereli mindet! Még a "támadjuk meg egyszerre az összes szomszédos országot" és a "Magyarországot el akarják foglalni (a zsidók), mert ez itt a kánaán" elméleteket is.
Szerintem pedig aki x éves koráig még nem nyert maratont, annak vágjuk le a lábát, és aki x éves koráig nem végzett egyetemet, annak sebészileg távolítsuk el az agyát. Továbbá akinek nincs Internetkapcsolata, annak verjük ki a fogait, és akinek nincs biciklije, annak legyen kötelező kopaszra borotválnia a fejét.
De ha már így belejöttem: akinek nincs háziállata, azt fessük zöldre, és aki nem tud elég gyorsan gépelni, annak tiltsuk meg a fogmosást.
A kérdésre a válaszom, hogy ne legyen egészen off: IGEN, elmenekülnék. Nem azért, mert nincs barátnőm éppen, hanem mert nem akarok olyan országban élni, ahol ilyen törvényt keresztül lehet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!