Akik nem szeretik a Fideszt, a jelenlegi migrációs politikával egyetértenek?
Figyelt kérdés
Én sem szeretem túlzottan őket.
Sok gondot okozta, kezdve a stadionépítésektől, a vasárnapi boltzárig.
De, a sok rossz között, amit jól csináltak, az a migrációs politika.
Jogosan és helyesen nem feküdtek le a nyugati tagállamoknak és fogadták el a betelepítési kvótát.
Elsőként építettek kerítést, ezzel is bizonyítva, hogy nem félnek.
2015. dec. 28. 15:46
11/13 anonim válasza:
Egyetértek, de a rendőröknek/katonáknak még mindig tűrni kell, hogy a migránsok 0ról a képükbe ordítanak, dobálják őket, rendesen megköti a kormány kezét az eu. Amit lehet, most megtesznek ez tény, és nem vagyok fideszes.
12/13 anonim válasza:
Egyet.
Viszont még nem fogok rajongani értük (de a ballibek már minden jött-mentet a nyakunkra hoztak volna).
13/13 anonim válasza:
"De, a nyugati, EU-s politikusok,már a jelenlegi puhább intézkedéseknél is ajvékoltak."
A kutyát nem érdekli azoknak a semmirekellőknek a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!