A jobbik kivel lép koalícióba?
30% felett van a Jobbik jelenleg.Szoval megnyerhetik.
Kerdesre a valasz.Senkivel.Teljesen elutasitjak a LikudFideszMszp osszefogasokat.
Hozza kell tenni hogy a Fidesz mivel erosen beparazott a Jobbik esetleges gyozelmetol koaliciora is hajlando Mszp-vel.
Hallgassuk meg egyutt Kovert,rohogjunk jokat a fidesz fele elszamoltatason.En azota is ezen botrankozom.
Szoval csak meg kell banjak buneiket,bocsanantot kerni aztan egyutt tudnak mukodni.Pfujj
Még mindig ez a téma, köztudott, hogy senkivel. Még ha a Holdra mennének fel, ott sem lenne párt aki szóba állna velük.
Koalíció nélkül biztosan nem fog nyerni, úgyhogy nyugodjunk meg, biztonságban leszük a Jobbiktól.
miért gondolod,hogy a fidesz tudja csak kormányozni az országot?miért bízol bennük amikor az mszp vel karöltve idejuttatott minket?igaz,hogy az elmúlt nyolc évért nagyrészt az mszp hibás,DE a fidesz ott volt igen erős ellenzékben és a kisújját sem mozdította az ország érdekében,ezért ráillik tökéletesen a társtettes kifejezés.
ON.Nem tervezik a koalíciót senkivel.
És te honnan tudod, hogy a jobbik több mint 30%-on áll? Ti kire szavaztatok 2006-ban? mszp? mi a fideszre. akkor még nem is volt jobbik... nem értelek titeket. A fidesz mikor lépne koalicíóba az mszp-vel? ez azt jelenti,hogy mszp-s vagyok? hm... nem hinném. vona és gyurcsány...? elképzelhető... mszp=jobbik
én örülök, hogy a jobbik nem lép koalícióba senkivel, így legalább még kevesebb esélyük van a győzelemre.
Vona Gábor márc. 15-én: A FIDESZ a legnagyobb ellenségünk!
Már bocsánat, de még ilyenkor is fikázni kell a fideszt? botrányos. A FIDESZ ki se említette azt, hogy jobbik... vicces :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!