Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik kivel lép koalícióba?

A jobbik kivel lép koalícióba?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 17:30
1 2 3
 21/30 bumbi02 ***** válasza:
én Attila vagyok, az én szellememmel ne lépjen koalicióra.. xD am néháy ponton nevetséges a Jobbik...
2010. márc. 24. 21:38
 22/30 anonim ***** válasza:
26%
Ti nagyon meg fogtok lepődni 11.én :D Jobbik úgy fog győzni mint a qurvaélet!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 28. 12:13
 23/30 bumbi02 ***** válasza:
a jobbikosok beszélnek arról hogy hogy megfogunklepödni... hát még a Jobbikosok hogy meg fognak lepődni... Vona nem azé mondja h biztos a gyözelmük mer ugy van.. hanem azért mer nem kampányolhat azzal h a célunk a 20%
2010. márc. 28. 20:38
 24/30 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

És te honnan tudod, hogy a jobbik több mint 30%-on áll? Ti kire szavaztatok 2006-ban? mszp? mi a fideszre. akkor még nem is volt jobbik... nem értelek titeket. A fidesz mikor lépne koalicíóba az mszp-vel? ez azt jelenti,hogy mszp-s vagyok? hm... nem hinném. vona és gyurcsány...? elképzelhető... mszp=jobbik

én örülök, hogy a jobbik nem lép koalícióba senkivel, így legalább még kevesebb esélyük van a győzelemre.

Vona Gábor márc. 15-én: A FIDESZ a legnagyobb ellenségünk!

Már bocsánat, de még ilyenkor is fikázni kell a fideszt? botrányos. A FIDESZ ki se említette azt, hogy jobbik... vicces :D :P

Ajánlom, hogy nézd meg a Jobbik Nemzedék című filmet, abban benne volt hogy a pártot 1999-ben alapította néhány ELTE beli hallgató. 2002-ben aztán beléptek a Polgári Körökbe és egybeforrtak a Fidesszel (vagy valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan :) ), majd Vona újraalapította, miután saját szemeivel láthatta hogy a Fidesz is benne van az ország tönkretételében (saját bevallása szerint) Nos, már nem is kell megnézned: Leírtam amit tudnod kell :)

2010. márc. 31. 22:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Senkivel nem lép koalícióra.

Akkor most nézzétek meg a delvilag.hu-n, vagy a kisalfold.hu-n a szavazási eredményeket, hogy melyik pártra hány százalék akar szavazni. Meglepő, de nekem tetsző eredmény. :D

2010. márc. 31. 22:59
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem ez a tolvajbanda még egyszer ne nyerjen választást. Sok ezer embert kirúgattak, spórólás címén, hogy még többet lophassanak! Nálam nem nyerő se az MSZP, se a Fidesz, az SZDSZ meg nincs (van az LMP, oda mentek át) MDF ballibbé változott, Jobbikra akkor se, ha egyetlen párt lenne. Kire? Civilekre, más választás nincs.
2010. márc. 31. 23:33
 27/30 anonim ***** válasza:

Senkivel, mert senki sem fog koalícióra lépni. Szerencsére, márpedig koalíció nélkül úgysem nyer! És ez itt a legfontosabb!

Hajrá Magyarország!

Valaki ezt írta itt,na éppen ugyan ez igaz a Fideszre is!

2010. ápr. 1. 05:50
 28/30 anonim ***** válasza:
Meglesz a kis 10-12%-a, aztán egy kis hatalomért a lelkét és választóit is eladja. Az a buta, aki velük lép koalícióra.
2010. ápr. 1. 08:53
 29/30 anonim ***** válasza:
45%
Jaj de buták vagytok ti magyar emberek! Hát nem láttok a szemetektől? Én a fideszre szavaztam eddig mindig, de elegem lett belőlük! Igen is a jobbikra fogok szavazni, és igen is nagyon meg fog lepődni néhány ember! Bárkit megkérdezek, nemcsak itthon, hanem más városokban is, kivétel nélkül MINDENKI a jobbikra fog szavazni! Elég a c**ány bűnözésből, elég a zs**ók hatalomvágyából! Munkát és kenyeret a magyar népnek! A férjem a minap cseszett le, hogy milyen sok pénzt hagyok ott a boltban nap mint nap. Sajnos fel kellett nyitnom a szemét, hogy semmivel sem veszek több dolgot mint előtte, csak fele annyit ér a pénzünk! Tönkretették az országot ezek a bűnözők, és ezt a politikusokra értem! A jobbikon kívül senki nem törekszik arra, hogy itt nagy változások legyenek! Sajnos! A fidesz és mszp mára már csak azzal foglalkozik, hogyan tegyenek egymás alá. Ezzel szemben a jobbik pont az ilyen gané politikusokat akarja félreállítani! Hogy lehet az, hogy a kampányuk csendes, alig fordítanak rá pénzt, mégis a fél országot máris meg tudták győzni? Ha itt hamarosan gyökeres változások nem történnek, nagyon nagy bajban lesz az ország! Az nem tűnt föl senkinek, hogy a ci**nyok kétszer olyan tempóban szaporodnak mint mi? Ezek pedig mind paraziták, mi etetjük őket! Érdekes, eddig csak a jobbiktól hallottam, hogy meg akarják szűntetni a megélhetési gyerekszülést, ami persze csak náluk van! Csak az kaphasson segélyt, aki dolgozik is! Ez em így van rendjén? És azzal mi a helyzet, hogy a magyar gazdák szó szerint éhen halnak? Ezen nem kéne változtati? Évek óta mindig csak ígérgetnek, de csak rosszabb lett minden! Hát elég volt! ÉLJEN A JOBBIK, ISTEN ÁLDJA MAGYARORSZÁGOT!!!!
2010. ápr. 1. 12:20
 30/30 anonim ***** válasza:
A jobbikosok magányos harcosok,egymaguk is megvivják a kis csatáikat,enm kell őket félteni!:D
2010. ápr. 1. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!