Ki fogja megköszönni a magyar politikának azt, hogy tönkre vágták az országot?
Majd a nép, amikor fellázad.
De abban nem lesz köszönet.
Sajnos még a 48-as politikai követelések közül az első kettőt sem sikerült teljesítenünk. (sajtószabadság, és politikai felelősség) Még sokáig szabadon lopható lesz az ország.
Ha gondod van Vida Ildikóval, panaszold be Vida Ildikónál, és Vida Ildikó felállít egy vizsgálócsoportot Vida Ildikó vezetésével, akik alapos vizsgálatok után megállapítják hogy Vida Ildikó ártatlan. Itt tart Mo 2015-ben.
Arról beszélünk, hogy ott tartok 25 évesen, hogy a családom adósságát ki kell valahogy fizetni, ezért kell kimennem Ausztriába mosogatni. Hogy ne veszítsük el a házunkat.
Nem ezt akartam, amikor elterveztem a jövőmet. Most itt vagyok félig diplomával a zsebemben, kimegyek dolgozni, nem szívesen, de ha beválik ez a dolog, nem biztos, hogy visszajövök. A barátnőm is jön velem. És ezzel ugye nem vagyok egyedül.
Csalódottságot érzek, mert el kell mennem innen, hogy egyáltalán ne kerüljek bajba anyagilag. Na ez a kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!