Miért lenne gond ha a zsidók idejönnének?
11/26 A kérdező kommentje:
nem provokáció. tényleg nem értem a dolgot... a zsidóról, mint vallásról én sem gondolok túl sok jót, de akik ide jönnének azért azok nem betűrend szerint követik a talmudot.
12/26 A kérdező kommentje:
az utolsó mondat egy kérdés akart lenni: ... "talmudot, nem?"
Na ma azt is megtudtam, hogy Magyarországon van olyan "magyar" aki szeretné, hogy Izraeli gyarmat legyünk és a Palesztinok sorsára jussunk. Itt tartunk ! Azok akik vérüket adták Magyarországért az évszázadok során most forognak a sírjukban, az összes történelmi hős. SZÉGYEN. Ezért kell itt radikális változás!!! ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG
2010. márc. 24. 12:32
mondjuk azért mert ez az ő hazájuk lesz és tojni fognak rá,hogy a magyarok mit szeretnének,hogy érzik magukat, stb....arra fognak törekedni, h eltűnjünk
2010. márc. 24. 12:40
Kedves kérdező?
Ha a zsidók hazája lenne MAGYARORSZÁG akkor te mint magyar hova mész élni?
mert akkor neked már nem lenne "életed"..nem lennél más csak a zsidók "rabszolgája"..nem is kell egyetemre menned,mert semmit nem fogsz vele elérni,hisz maximum,utcaseprő,takarító,és árokásó lehetsz..A többi munkára ők mennek majd..
Egyébként ha úgy gondolod,hogy ebből semmi baj nem lehet,sőt tök jó lenne,akkor költözz el egy kis időre Palesztinába...Hamar rájössz,hogy ők sem azért harcolnak,mert olyan kedvük van...
2010. márc. 24. 12:44
Én egyetértek a kérdezőkkel. Inkább izraelita vallásúak, mint ingyenélő cigányok. A zsidók nem harapnak, az csak egy vallás. Szabad vallásgyakorláshoz mindenkinek joga van. Slussz passz. Nem tudom mit kell fOshni, meg idegeskedni. Engem még pl nem vertek össze zsidók a diszkóban, nem lopták el a pénzemet stb. Lehet hogy sokunknak van úgy zsidó származású ismerőse hogy nem is tudunk róla mert már nem merik bevallani, sőt lehet sokunknak voltak zsidó elődei. Ebben az országban ahol annyi nép otthonra lelt már, ki tudja pontosan követni ki, honnan származik :) ? Mert Én pl nem vagyok benne biztos, hogy 100% ősmagyar vér csörgedez derék magyar ereimben :D Családom egyik fele lengyel származású volt, másik fele német. Mégis Magyarország a hazám és magyar vagyok.
2010. márc. 24. 13:01
Csak hogy a zsidók nem olyanok mint a többi nép!
Nekik a hatalom a lényeg, és semmit nem tartanak tiszteletben, ezt nehéz megérteni?
Mutass még egy olyan országot mint Izrael, ahol az ott élő őshonos népet tömeggyártásban irtják!
2010. márc. 24. 13:22
Nem nehéz megérteni, de ez van. Ha ezen idegeskedtek akkor jobb lesz? Kötve hiszem... Engem attól még hidegen hagy.
A Palesztin-Izraeli konfliktus meg ugyanúgy az emberi butaság eredménye, mint bármelyik eddigi háború. Sajnos van ilyen. Amúgy a hétköznapi problémáim sokkal jobban lekötnek, mint az, hogy ki, milyen vallású :)
2010. márc. 24. 13:32
19/26 A kérdező kommentje:
a magyar egy nagyon nyugodt nép, ha idejönnének, biztos nem történnének oylan dolgok, mint Palesztínában.
A zsidók maguk jövőjét fejlesztenék, nem a másokét, akármelyik országba is vannak
2010. márc. 24. 13:44
Kapcsolódó kérdések: