Ha Magyarországnak választani kellene, hogy kötelező betelepítési kvóta elfogadása vagy kilépés a schengeni övezetből, akkor ti melyiket választanátok?
"Nem volt elotte."
Kevered az Ősrobbanással.
Az Eu rengeteg pénzzel támogatja az államot... igen. A közvetlen lakóhelyem közelében épült EU-s pénzből játszótér ahol kb használhatatlan, épül épp egy bicikliút ami a semmi közepéről visz a semmi közepére, na meg szépen felújították a város főterét, amivel amúgy semmi baj sem volt, csak ugye el kellett költeni az Eu-tól kapott pénzt valamire.
Nem számoltam utána, de szerintem töredéke lehet a támogatások összege, mint annak az értéke amit veszítünk: nem védhetjük a piacunkat vámokkal, ezzel a fejletlenebb hazai vállalkozásokat szépen megzabálják a nyugati cégek, őket nem nyomta el az oroszok baromsága évtizedekig.
Továbbá úgy húz ki mindenki a magasabb bér miatt, hogy még munkaerő se marad lassan az országban. Nyugat-magyarországi városokban sokszor egész egyszerűen azért nem életképesek a cégek és zárnak be, mert nem tudnak a 20 km-re lévő osztrák cégek béreivel versenyezni. A vámunió és a munkaerő szabad áramlása mindig az erősebbnek válik javára.
Plusz akkor még nem is beszéltünk arról a rakás olyan jogszabályról meg előírásról, amiknek lehet hogy van értelme pár EU-s országban, de azért ahhoz nem kell sok agy, hogy az a szabályozás ami időszerű és megvalósítható Belgiumban meg Franciaországban, az egy Magyarország, Románia, Lengyelország stb. szintű államnak a háta közepére sem kell.
"A közvetlen lakóhelyem közelében épült EU-s pénzből játszótér ahol kb használhatatlan, épül épp egy bicikliút ami a semmi közepéről visz a semmi közepére, na meg szépen felújították a város főterét, amivel amúgy semmi baj sem volt, csak ugye el kellett költeni az Eu-tól kapott pénzt valamire."
Es ezert ki a felelos? Megmondom: a magyar korrupt politikusok. Nem az EU.
"Nem számoltam utána, de szerintem töredéke lehet a támogatások összege, mint annak az értéke amit veszítünk"
Ne is szamolj utana, mert baromsag.
"Továbbá úgy húz ki mindenki a magasabb bér miatt, hogy még munkaerő se marad lassan az országban. "
Valoban, itt az ideje a kivandorlok ellen keritest epiteni es lovetni a menekulokre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!