Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha lenne népszavazás a liberal...

Ha lenne népszavazás a liberalizmus betiltásáról te mire szavaznál?

Figyelt kérdés

Igen - legyen tiltott a liberalizmus eszme mint a nácizmus vagy a kommunizmus Magyarországon

Nem - Maradjon minden így

A kérdés adott.

2015. dec. 24. 12:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

"Peldaul az egyenjogusag ugye. Akos is megmondta, a no huzzon vissza a konyhaba aztan fogja be a pofajat. Nem kellenek az ilyen liberalis marhasagok."

A női egyenjogúság akkor már megvolt.

A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt), multikulturalizmus propagandálása,laza erkölcsök, prostitúció normálisként való bemutatása meg ilyenek.

2015. dec. 24. 13:44
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
Természetesen be kellene tiltani, hiszen romboló eszme.
2015. dec. 24. 13:51
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
"A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt)," - Fogalmad sincs arról, mi a genderizmus, csak szajkózod a jobboldal által sulykolt marhaságokat. A genderizmus lényege nem az, amennyit te felfogsz belőle.
2015. dec. 24. 13:54
 14/23 anonim ***** válasza:
89%

"A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt), multikulturalizmus propagandálása,laza erkölcsök, prostitúció normálisként való bemutatása meg ilyenek."

Nagy része ennek engem őszintén nem zavar, oda műtteti magát egy ember ahova akarja, és ott adja el a testét bárki ahol akarja. Attól nekem nem lesz jobb, de rosszabb se az életem.

A multikultúra propagálása egy sokkal bonyolultabb folyamat, amiben nincs semmi liberális. Az csak a köntös amit ráhúztak. Nem tudom hogy feltűnt-e, de egyre kevesebb gyerek születik Európában, ezért próbálják pótolni a munkaerőt máshonnan, ezért próbálják az embereket felkészíteni ennek a befogadására. Itt-ott egy két balhé, kit érdekel, ha hosszabb távon nem omlik romokba a gazdaság, ők így gondolkodnak. Ha nem ezt csinálják, akkor az lesz mint itt. Orbán nem ezt az utat választotta, és a propagandájával csak a saját népszerűségét növelte (én is így csináltam volna), de a probléma itt is fennál, szóval előjöttek a "nőnek a konyhában a helye, és szüljön 20 gyereket", meg x millió támogatás ha potyogtatsz dolgok, ami szintén nem tetszik senkinek. Elég nehéz az emberek kedvére tenni.

2015. dec. 24. 13:55
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Kossuth forog a sírjában.
2015. dec. 24. 14:04
 16/23 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a kérdező a mai neoliberalizmusra gondol. Kár, hogy nem tudja, hogy ennek semmi köze (a nevét kivéve) az eredeti Kossuth-Deák-féle liberalizmushoz.
2015. dec. 24. 16:45
 17/23 anonim ***** válasza:
3%
Azokat a pártokat tiltanám be amelyeket külföldről pénzelnek, az hogy most jelenesetben ezek magukat "liberálisoknak" nevezik az már más kérdés....
2015. dec. 24. 16:46
 18/23 anonim ***** válasza:
97%

nem kell betiltani semmit, atiltás emmit nem ér.

lehet vagy 70 es iq-d, ha erre még nem jöttél rá tökegyedül.

2015. dec. 24. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
16 akkor most googlezd le hogy mi az, hogy neoliberalizmus és utána gyere vissza bocsánatot kérni azért, mert tájékozatlan vagy
2015. dec. 24. 17:16
 20/23 anonim ***** válasza:
97%

"A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt), multikulturalizmus propagandálása,laza erkölcsök, prostitúció normálisként való bemutatása meg ilyenek.

"

Azt sem tudod mi az a genderizmus.Nem az,amire te gondolsz.Mellesleg az emberek nemi öntudatát nem lehet tudatosan befolyásolni.

Prostitúció meg mindig is volt és lesz.

A kérdés,hogy az utcasarkon vagy stricikkel futtatva akarjuk megoldani ezt.Veszélynek kitéve embereket.

Vagy belátjuk,hogy működhetne kulturált,biztonságos keretek között ez az iparág.

2015. dec. 24. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!