Ha lenne népszavazás a liberalizmus betiltásáról te mire szavaznál?
Igen - legyen tiltott a liberalizmus eszme mint a nácizmus vagy a kommunizmus Magyarországon
Nem - Maradjon minden így
A kérdés adott.
"Peldaul az egyenjogusag ugye. Akos is megmondta, a no huzzon vissza a konyhaba aztan fogja be a pofajat. Nem kellenek az ilyen liberalis marhasagok."
A női egyenjogúság akkor már megvolt.
A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt), multikulturalizmus propagandálása,laza erkölcsök, prostitúció normálisként való bemutatása meg ilyenek.
"A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt), multikulturalizmus propagandálása,laza erkölcsök, prostitúció normálisként való bemutatása meg ilyenek."
Nagy része ennek engem őszintén nem zavar, oda műtteti magát egy ember ahova akarja, és ott adja el a testét bárki ahol akarja. Attól nekem nem lesz jobb, de rosszabb se az életem.
A multikultúra propagálása egy sokkal bonyolultabb folyamat, amiben nincs semmi liberális. Az csak a köntös amit ráhúztak. Nem tudom hogy feltűnt-e, de egyre kevesebb gyerek születik Európában, ezért próbálják pótolni a munkaerőt máshonnan, ezért próbálják az embereket felkészíteni ennek a befogadására. Itt-ott egy két balhé, kit érdekel, ha hosszabb távon nem omlik romokba a gazdaság, ők így gondolkodnak. Ha nem ezt csinálják, akkor az lesz mint itt. Orbán nem ezt az utat választotta, és a propagandájával csak a saját népszerűségét növelte (én is így csináltam volna), de a probléma itt is fennál, szóval előjöttek a "nőnek a konyhában a helye, és szüljön 20 gyereket", meg x millió támogatás ha potyogtatsz dolgok, ami szintén nem tetszik senkinek. Elég nehéz az emberek kedvére tenni.
nem kell betiltani semmit, atiltás emmit nem ér.
lehet vagy 70 es iq-d, ha erre még nem jöttél rá tökegyedül.
"A liberális őrültségek, inkább a genderizmus (nőből férfit, férfiből nőt), multikulturalizmus propagandálása,laza erkölcsök, prostitúció normálisként való bemutatása meg ilyenek.
"
Azt sem tudod mi az a genderizmus.Nem az,amire te gondolsz.Mellesleg az emberek nemi öntudatát nem lehet tudatosan befolyásolni.
Prostitúció meg mindig is volt és lesz.
A kérdés,hogy az utcasarkon vagy stricikkel futtatva akarjuk megoldani ezt.Veszélynek kitéve embereket.
Vagy belátjuk,hogy működhetne kulturált,biztonságos keretek között ez az iparág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!