Úgy néz ki Vonát kitiltották az ELT-ről?
az iskolám hitelét vesztette a szememben
na mindegy a dákok nagy része (köztük én is)
feltette a kérdést hol van a Jobbik miért nincs itt?
Úgy tűnt, hogy pénteken az ELTE falain belül egy fontos vita egyik résztvevője lehetek. A résztvevők Navracsics Tibor (Fidesz), Lendvai Ildikó (MSZP), Dávid Ibolya (MDF), Retkes Attila (SZDSZ) és jómagam lettünk volna. Ugyan számomra a valódi vitát Orbán Viktor és Mesterházy Attila jelentené, de örömmel vállaltam a felkérést. Ma azonban hideg zuhanyként ért a hír, hogy mivel a szervezők eredetileg Szegedi Csanádot szerették volna meghívni, így engedélyt kellett kérniük az egyetemi vezetéstől a változás miatt. A vezetés - gyanúm szerint politikai nyomásra - nem engedélyezte, hogy én is jelen legyek a vitán, bár a hallgatók nagyon szerették volna. Szomorú vagyok a döntés miatt, de egyben ismét megerősítést kaptam arról, hogy a parlamenti pártok rettegnek a Jobbiktól. Van miért és van mitől. Jövünk és magunkkal hozzuk az igazság pillanatát. Már csak néhány hét.
hát igen
Jobbik - ELTE
1-0 :)
"Ha Vona egyszer eljönne a BCE-re, akkor az egyszerű diákoktól kapna olyan gazdasági kérdéseket, amitől elvérezne."
Igen azt itt végzettek olyan gazdasági dolgokat vetettek már fel, amitől lassan elvérzik az ország. Annyira nagyon értenek a gazdasághoz...
Egy dolog az, mit tud az ember és egy másik az, hogy mit tesz.
Megtanultad a KRESZ vizsgán, hogy mik a sebességhatárok, te mégis átléped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!