Szerintetek érdemes lesz még ebben az országban maradni, ha pár éven belül nem lesz pozítív változás a kormányzásban?
Nem igazàn értem,hogy ha màr ennyire szar a helyzetünk,akkor mit kell probàlgatni??????
Nem jo a Fidesz,jo lesz az Mszp,anno.Most nem jo a Fidesz,nem jo az Mszp,akkor probàljuk ki talàn a jobbikot.Mit csinàlnak????????
Igérgetnek,majd igy lesz meg ugy lesz.Hatalomra kerülnek,és màr nem ugy van ahogy azt ök àllitottàk.És mit értek el vele,Magyarorszàg még jobban elsülyed,mint eddig.Azért,mert a sok ember csak probàlkozik.
Mire jo ez nekünk????
Én nem egy orszàgot akarok,ahol majd döl a lé,és nem kell dolgoznunk.Én egy orszàgot szeretnék,ahol az emberek,tudnak megértésben,nem gyülölközve együtt élni.Ahol nincsen "polgàrhàboru",amiatt,hogy a megvàlasztott pàrt,nem tett eleget az igéretének.Vagy éppen azért,mert kissemizte az orszàgunkat.Hogy miért,mert mi emberek,csak probàlgatunk.És nem a kitaposott ösvényen jàrunk.
23:14 VAGYOK:
Szerintem már most csomagolhatsz.
1Akkora adósságban van az ország amit helyrehozni szinte lehetetlen.
2Kiárusítják az országot,szinte már mindent eladtak a zsidóknak.
3Itt van most ugye ez a szép kis gazdasági világválság.
MITŐL VÁROD A JÓT?
Ha valami módon megint az MSZP nyerne idén, akkor egy percig sem gondolkodnék, hogy maradjak-e.
Köszönöm, de önsorsrontó, a saját nyomorából sem tanuló választópolgárok miatt nem fogom hagyni, hogy tönkre menjen a fiam élete is. Az én fiatalságomat már éppen eléggé megnyomorították. Olyan országba mennék, ahol megbecsülik azt, aki dolgozik, vagy tanul, és tesz azért, hogy jobb élete legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!