Vége mindennek ami magyar (tágabb értelemben fehér), nemzeti, keresztény és konzervatív?
Elkeseredésemben teszem fel ezt a kérdést ide. 21 éves vagyok,magyar, hagyományaiban keresztény,és egyetemista.
A casus belli, ami miatt kitettem a kérdést: [link]
Aztán ez is elég gyanús: [link]
Továbbá az egészségügyis cikkek,tévé-prezentációk(RTL-en pl). Lehetséges, hogy kissé eltúlzom, de én azt látom, hogy szinte minden hír/tájékoztató/felhívás a jelenlegi berendezkedés ellen, Magyarország ellen irányul.Ez még nem is érdekelne,de amit miatt teljesen elkeseredtem,hogy ezeket a cikkeket,rendkívül sajnálatos módon több ezren lájkolják.
Az összes cikk legalább fele ócsárol mindent, ami magyar, ami nemzeti, gúnyolódik a magyarokon, a kereszténységen.
Arról már nem is beszélve, hogy mit műveltek a Kövér-Ákos felhívás miatt,elég, ha megnézitek az index facebookjának borítóképét. Homoszexuálisok,kisebbségiek(nem-fehérek),nők,migránsok,nem-kerestények határtalan preferálását és pozitív diszkriminációját(megfűszerezve egy "kis" manipulativitással)látom,én, mint fiatal középosztálybeli értelmiségi.A nemzetközi helyzetről nem is beszélve,pl hogyan lett a szőke Luke Skywolkerből(vagy hogy is írják) egy bennszülött afrikai? Hogyan lett a hófehér keltából,sok férfi nőideljából, Emma Watsonból egy igencsak,vonzalmában leredukált fekete nő az új Harry Potter darabban? Miért fokozzák le tudatosan az Usa-ban a keresztény jelleget,pl a "Kellemes Ünnepeket" kívánalommal? Miért nevez az index egy, a guantanamoi fogolytáborból most szabadult ízig-vérig arabot "britnek",amikor fordítva ez elképzelhetetlen?
Miért van az,hogy amikor Párizsban voltam, szó szerint alig láttam franciát a saját fővárosukban? Ellenben Tokió és Peking,Teherán és Damaszkusz teljesen homogén. Miért kell féltsem a saját,és a leendő gyermekeim jövőjét a saját földemen, a saját "törzsemben"("fajtámban")?
És persze, miért van nép-bevándorlás? Ez már-már filozófiai kérdés, nem tudjátok megválaszolni,csak bánatomban írtam le.
"Most jön az a rész, hogy hány muszlimmal találkoztál? Mert ha bizony nem az összessel akkor hiteltelen vagy!"
A helyzet az szokott lenni, hogy az ilyen emberek mint te meg a kerdezo SOHA ELETUKBEN nem talalkoztak meg muszlimmal, legfeljebb lattak oket az utcan. Nem beszeltek veluk (mert altalaban nem beszeltek idegen nyelvet) nem dolgoztatok egyutt veluk, nincs veluk semmilyen kapcsolatotok, az osszes informaciotokat mastol szeditek.
"az őseid az eddigi legfejlettebb kultúrát építették fel es az európai mber a fél vilagot uralni tudta mert okosabb."
LOL. Dehogy okosabb. Tudom hogy iskolaba nem jartal, de megemlitenem neked a kinaiakat ugy mellekesen. De mondhatom pl. az arabokat is, akik a legsotetebb europai kozepkor idejen egy viragzo tudomanyos es kulturalis eletet futtattak. Az europai ember semmivel sem okosabb es ugyesebb mint a tobbi rassz.
"Erdekes, hogy a semmiből erővel vagy esszel feptort emberek erősen jobboldaliak. Érdekes hogy a "menők" felnőttként jobboldali ertekrendet alakitanak ki, meg ha nem is beszelnek róla."
Ez viszont konkretan hazugsag.
"A helyzet az szokott lenni, hogy az ilyen emberek mint te meg a kerdezo SOHA ELETUKBEN nem talalkoztak meg muszlimmal....."
Nem jött össze, mert nem ez a helyzet. Nem kőbuta nagymagyar kopasszal beszélgetsz, kicsit más szintről is vannak jobbosok. Sőt. Egyébként ne haragudj, de ettől függetlenül én nem vagyok jobboldali. Sem baloldali.
Másrészt felteszek egy jóval komolyabb kérdést: Miért kellene bárkivel is találkoznom ahhoz, hogy legyen róla véleményem? Elég összevetni néhány kutatást és kiolvasni belőlük azokat az összefüggéseket. Jaja, tudom, nem hiteles stb...
"az őseid az eddigi legfejlettebb kultúrát építették fel es az európai mber a fél vilagot uralni tudta mert okosabb."
Azért tudtuk leigázni a fél világot és a legnagyobb cégeket azért fehérek(és ázsiaiak, hogy teljes legyen a kép) alapították. Mellesleg ajánlom a figyelmedbe a Wikipédiát: World IQ map. Btw, én a fekete,sárga,kék tudósokra is büszke vagyok, csak ezek elenyésző mennyiséget képviselnek. Biztosan véletlenül. Az arabokat meg hagyjuk, ők már régen megrekedtek, ha nem lenne olaj, nem lenne ott semmi.
"Erdekes, hogy a semmiből erővel vagy esszel feptort emberek erősen jobboldaliak. Érdekes hogy a "menők" felnőttként jobboldali ertekrendet alakitanak ki, meg ha nem is beszelnek róla." - -hazugság.
Olvass el egy pár önéletrajzot a semmiből feltört emberekről és rájössz, hogy terjesztik a nagy, szép, empatikus együttélést, de családi körben nem vesznek részt benne és a gyerekeiket sem erre nevelik.
Nem politizálok ,csak a Balázsoshoz kívánok hozzá szólni!
Nem bírom azt az ember ,de viszont rohadtul igaza van!
Én ezért nem nézek tévét több ,mint 10 hónapja ,mivel csak ilyen szärokat adnak.
Egyébként meg a nacionalizmus pont olyan rossz ,mint a liberalizmus.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!