Hogy értékelitek a tegnapi szlovén népszavazást a házasságról?
Pozitívan.
Veszített a b_zilobbi.
"de amikor majd középkorú meg öreg azonos nem párok fognak andalogni nyíltan az idő előrehaladtával akkor már az ő gyomruk is rakoncátlankodni fog, hogy ez mégsem valami klassz propaganda"
Ja,értem.
Akkor ha az ember megöregszik az már undorító?
Akkor miért nem szóltok rá a heteró,öreg házaspárokra is az utcán,hogy miért adnak egymásnak puszit?
Mert az undorító!
Ez a logikád.
Mindenki megöregszik!Ezzel a hozzászólással sérted az idősek jogait is.
27/F/M
"Még mindig a tudatlanok vannak többségben sajnos."
Szerintem meg a mentálisan épp, egészséges értékrendű emberek vannak többségben.
"Szerintem meg a mentálisan épp, egészséges értékrendű emberek vannak többségben.
"
Ha mások jogainak csökkentése szerinted ép,egészséges.Akkor az a te nézeted.
Szerintem nem.
Nem tudom mit fáj az neked,hogy két ember együttélését házasságnak nevezik.
Pontosan az ilyen tudatlan,buta emberekről beszéltem,amilyen a 3.válaszoló is.
Szerinte csak akkor járjanak a jogok,amíg az ember fiatal.Tehát cuki muki.
Meg ugye mert felizgulnak két fiatal lánytól,nekik adjunk jogokat,de amint idősek lesznek,akkor már nem kell nekik jog.
Hát igen.Te keveritek az emberi jogokat a szexszel.
Addig vesztek valakit emberszámba,amíg fiatal.
Képzeld a heteróknál is,amíg fiatalok,addig mondják,hogy "milyen cukimukik",aztán ha elmúltak 50 évesek mégsem bontják fel a házasságukat,csak,mert milyen "asszottak lettek szegények".Már ne mutatkozzanak az utcán sem.
Az a szörnyű,hogy ilyen buta emberek is szavazhattak erről.
Pont a napokban olvastam olyan kommentet,hogy csak a "jó csaj migránsokat" engedjék be.
Tudod a jogokat nem ahhoz kellene igazítani,hogy neked mire áll fel,hanem minden embert egyenlő jogok kellene ,hogy megillessenek.
Erről szól a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!