Miért zavarja a Telekomot amit Ákos nyilatkozott nőkről attól nem megy az üzlet?
Nem baj, a Telekom amúgy is szar cég.
Nem egyenletes az internetsebesség, a modemek, amiket adnak meg rövid időn belül használhatatlanok lesznek.
#10-nek. Én nem szeretem a Telekomot, mert mert ugyanúgy lekezel, mint bármely más multi. De látod, ez a különbség a Telekom és az RTL szellemi színvonala között. Eszerint van az a szellemi mélység, amely a Telekomot még zavarja.
Lehet ezt politikának nevezni, lehet üzletnek, de mégis arról van szó, hogy aki ad magára, milyen szellemi nihil mellett megy el szó nélkül.
12
nézzed már meg az Ákos - riportot és szégyenkezve töröltetnéd, amit vázoltál...
1. Kovács Ákos azt gondol és azt mond a nőkről, amit akar.
2. A Telekom azt támogat és azt nem, akit akar.
3. A kormány olyan szolgáltatónál fizet elő, amelyiknél akar.
Megnéztem a riportot; talán két mondat volt benne, amibe belekapaszkodtak.
Amiknél olyanabbakat mondott már máskor az Ákos. Húsz éve ugyanazt mondja mindig, egyáltalán miért kötöttek vele eleve szerződést?
Tudták, hogy mi a véleménye és hogy szívesen szellőzteti. Amikor csak alkalma van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!