Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trianon, határom túli magyarok...

Trianon, határom túli magyarok, revízió és hasonló kérdések és talán válasz is Gaudi Nagy Tamástól?

Figyelt kérdés

Gaudi Nagy Támás szerintem mindenki kérdését megválaszolja Trianonba és revízióval kapcsolatba

http://www.youtube.com/watch?v=BN-R3j2u7rw&feature=player_em..

nagyon korrekt válaszok pedig a riporter mindent elkövetett kínos kérdéseket próbált feltenni

de Gaudi mindenre válaszolt

azt hiszem nincs olyan pont amivel ne lehessen egyetérteni

2010. márc. 23. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon tud beszélni Gaudi. Ez számomra már pár hónapja bebizonyosodott. :) A parlamentbe tuti bejutó. :)
2010. márc. 23. 18:27
 12/13 bumbi02 ***** válasza:
48%

látom máhiányoltok minket:)

elég nagy általánosságban beszél az egészről szerintem... népszavazás az egyetlen olyan konkrét dolog amiben értelmet látni, de hogyha ez igy menne... kiirhatnánk mi is itt Kaposváron egy népszavazást hogy nem akarunk-e Amerikához tartozni....

2010. márc. 23. 19:05
 13/13 bumbi02 ***** válasza:
59%
sőt.. népszavazással biztos nem lenne megoldva, mer amennyire én tudom egy népszavazást nem lehet lekorlátozni csak egy városra vagy falura, ott a nép szavazna arról hogy Kolozsvár hova tartozzon,nem pedig csak Kolozsvár lakói... és valószinü h a románok nem szavaznák meg...
2010. márc. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!