Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is vagyunk liberális...

Miért is vagyunk liberális zsidók?

Figyelt kérdés
Jobboldali konzervatív szavazó vagyok.Elismerem hogy van cigánybűnözés.Tudom hogy a liberális politika társadalmi feszültségekhez vezet.Utálom az mszp-t és az szdsz-t.Mégis mivel nem támogatom a segélyek megvonását,(ugyanis magyar ember is kap segélyt nem csak a cigány,és sok embert ez húz ki a sz.rból),mivel ismerem a héber nyelvet(nem nem vagyok zsidó) tudom hogy a felvásárlós sztori egy szándékos/véletlen félrefordításra épül,mivel nem tagadom a holokausztot,mivel tudom hogy a multik(nem kereskedelmi) hatalmas hasznot hoznak ennek az országnak,ezek miatt körülbelül 20 szor liberálisoztak vagy zsidóztak le.Ennyire hülyék lennének a jobbik szavazók?Nem fogják fel hogy nem csak az ő értékrendük létezik a világon?
2010. márc. 23. 16:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egyébként a Jobbik még sehol nem volt amikor én már cigánybűnözésről beszéltem.
2010. márc. 23. 17:39
 22/27 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem veszik meg. Ugyanakkor azt is érteni kell, hogy Magyarország – ahogy Izrael is – a szabad, nyitott, demokratikus világ része. Ez azt is jelenti, hogy piacgazdaság van, azaz szabadon vásárolhatunk és adhatunk el dolgokat. Mi, magyar állampolgárok is szabadon “felvásárolhatjuk” pl. a szép fekvésû ingatlanokat Horvátországban, a bankokat Montenegróban és Romániában vagy akár a Gorenje-hûtõszekrényeket Ausztriában. Magyar milliárdos üzletemberek (pl. Csányi Sándor vagy Demján Sándor) is nem csak Magyarországon, hanem számos külföldi országban is beruháznak, vásárolnak cégeket és ingatlanokat is. Magyarországra több milliárd dollár külföldi tõke érkezik, de Izrael nincs egyébként a top3-ban. A legnagyobb befektetõ 2000 végén pl. Németország volt, akkor az állomány 37,4%-a német eredetû volt. A második Hollandia volt 14,6%-kal, a harmadik Ausztria 8,9%-kal, míg a negyedik az Egyesült Államok 7,6%-kal.
2010. márc. 23. 17:43
 23/27 A kérdező kommentje:
+ idézőjel
2010. márc. 23. 17:44
 24/27 anonim ***** válasza:

A nem kereskedelmi multik pl.:bosch,audi,mercedes,volswagen,teva,lear,Human credion,stb stb,amellett hogy sok munkahelyet teremtenek növelik Magyarország exportját ami minden közgazdaságtanban járatos személy tudja hogy alapvető fontosságú.Továbbá technológiát hoznak az országban amit hazai cégek is átvehetnek.

Én értem hogy mit beszélsz, a baj hogy ezek a cégek csak a számokban nagyok, mert nincs benne magyar hozzáadott érték. Viszont a minimálbérek alakulására nagy hatással vannak mert nagy a lobbi erejük. E-miatt szívja az ország a fogát. Nekik is meg kell érteni hogy 120e lenne a reális minimálbér, mert kómába van a gazdaságunk!

2010. márc. 23. 17:49
 25/27 anonim ***** válasza:

"Egyébként a Jobbik még sehol nem volt amikor én már cigánybűnözésről beszéltem."

Akkor te valami osfideszes vagy,ugye?Aki valamilyen oknal fogva ott maradt Orban Viktor hivojei kozott.Vagy teged nem arult el???Vagy az "akkori"Fideszesek akik a szavazatok ujraszamlalasat koveteltek 2002-ben szerinted is csak kukaborogatok?

2010. márc. 23. 17:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Bocs ,2006-ban.
2010. márc. 23. 18:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Itt egy fideszes levele Viktornak.

[link]

2010. márc. 23. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!