Miért is vagyunk liberális zsidók?
A nem kereskedelmi multik pl.:bosch,audi,mercedes,volswagen,teva,lear,Human credion,stb stb,amellett hogy sok munkahelyet teremtenek növelik Magyarország exportját ami minden közgazdaságtanban járatos személy tudja hogy alapvető fontosságú.Továbbá technológiát hoznak az országban amit hazai cégek is átvehetnek.
Én értem hogy mit beszélsz, a baj hogy ezek a cégek csak a számokban nagyok, mert nincs benne magyar hozzáadott érték. Viszont a minimálbérek alakulására nagy hatással vannak mert nagy a lobbi erejük. E-miatt szívja az ország a fogát. Nekik is meg kell érteni hogy 120e lenne a reális minimálbér, mert kómába van a gazdaságunk!
"Egyébként a Jobbik még sehol nem volt amikor én már cigánybűnözésről beszéltem."
Akkor te valami osfideszes vagy,ugye?Aki valamilyen oknal fogva ott maradt Orban Viktor hivojei kozott.Vagy teged nem arult el???Vagy az "akkori"Fideszesek akik a szavazatok ujraszamlalasat koveteltek 2002-ben szerinted is csak kukaborogatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!