Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is vagyunk liberális...

Miért is vagyunk liberális zsidók?

Figyelt kérdés
Jobboldali konzervatív szavazó vagyok.Elismerem hogy van cigánybűnözés.Tudom hogy a liberális politika társadalmi feszültségekhez vezet.Utálom az mszp-t és az szdsz-t.Mégis mivel nem támogatom a segélyek megvonását,(ugyanis magyar ember is kap segélyt nem csak a cigány,és sok embert ez húz ki a sz.rból),mivel ismerem a héber nyelvet(nem nem vagyok zsidó) tudom hogy a felvásárlós sztori egy szándékos/véletlen félrefordításra épül,mivel nem tagadom a holokausztot,mivel tudom hogy a multik(nem kereskedelmi) hatalmas hasznot hoznak ennek az országnak,ezek miatt körülbelül 20 szor liberálisoztak vagy zsidóztak le.Ennyire hülyék lennének a jobbik szavazók?Nem fogják fel hogy nem csak az ő értékrendük létezik a világon?
2010. márc. 23. 16:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Amúgy ez egy tipikus alaptalan lejárató kérdés, mi az, hogy "Ennyire hülyék lennének a jobbik szavazók?"? Mi ez az általánosítás? Mintha bármely más párt szavazói közt nem lenne legalább ugyanannyi hülye.
2010. márc. 23. 17:14
 12/27 anonim ***** válasza:

""Jobboldali konzervatív szavazó vagyok.

Ok nem kételkedem!

""Elismerem hogy van cigánybűnözés.

De a Jobbik nélkül soha nem mondtad volna ki!

""Tudom hogy a liberális politika társadalmi feszültségekhez vezet.

Ha csak ennyi lenne! Egyszerűen a széles középrétegű társadalmakra van szabva, ahol van tőke. Ezért nálunk csak kiszolgáltatottságot teremt, és nem alkalmazható!

"""Utálom az mszp-t és az szdsz-t.

Na, egy rokoni szál!

"""Mégis mivel nem támogatom a segélyek megvonását,(ugyanis magyar ember is kap segélyt nem csak a cigány,és sok embert ez húz ki a sz.rból)

Nem kell megvonni! Ezt honnan vetted?

Csak nem szabad alanyi jogon adni, mert amely családba befolyik 120e/ fő annak nem az élet eleme.

És miért baj az ha valaki segélyt kap, annak közmunkát kell végezni, és nem csak úgy adja az isten?

Miért baj az hogy sokan kihullanak, akik a segélyek mellett feketén dolgoznak? Vagy a BMW s ek akik nem fognak inkább igényelni, mert igazán nincsenek rászorulva.

És miért baj az hogy amit így nem vesznek igénybe abból több jut a azoknak akik tenni akarnak csak nem tudnak?

"",mivel ismerem a héber nyelvet(nem nem vagyok zsidó) tudom hogy a felvásárlós sztori egy szándékos/véletlen félrefordításra épül,

Még is, mit akart mondani Feri, a felvásárlás helyet?

"""mivel nem tagadom a holokausztot,

Nem tagadod, én sem, mert valami alapja van.

De hogy messze van az igazsághoz az 100%.

Az meg mindennek a teteje hogy a "tisztességes zsidók, akiknek szív ügye hogy ne tagadhassa senki, egyszerűen lesz@rja a másik fájdalmát és ellene van a kommunizmus áldozatainak a tagadás büntethetőségének, vagy a kettősmérce ezekben a körökben szokás?

""mivel tudom hogy a multik(nem kereskedelmi) hatalmas hasznot hoznak ennek az országnak,

Honnan tudod?

Mert az exportunk 80% át teszik ki?

Akkor azt is tudod hogy az importunk 70% át is ők teszik!

Mi is a baj azzal hogy át kell tárgyalni a kedvezményeiket? Nem megölni kell őket, csak átszámolni és megállapodni. Végre nem korruptan, egy kis kenőpénztől síkosan, hanem nyilvánosan transzparensen, hogy az a társadalomnak is jó legyen.

A kereskedelmi multik meg egyszerűek, 1 Ft támogatása sem.

Hiszen a magyarok kerülnek hátrányba, és nem is lehet gazdaságpolitikát úgy folytatni hogy minden termelődő hasznot kivisznek az országból. AMÍG EZ NINCS RENDEZVE A JÓISTEN SEM TUD MEGFELELŐ GAZDASÁGPOLITIKÁT FOLYTATNI, mert alapvető gazdasági folyamatok nem képesek beindulni.

ezek miatt körülbelül 20 szor liberálisoztak vagy zsidóztak le.

Most én is ríjak hogy hányszor náciztak le? Ez egy ilyen oldal! Nem kell komolyan venni, mindent.

Ennyire hülyék lennének a jobbik szavazók?Nem fogják fel

hogy nem csak az ő értékrendük létezik a világon?

Te meg talán azt nem érted, hogy ti nem tudtok választ adni erre a 20 évre, csak mi. És lehet variálni és okoskodni de a jobboldal elég széles hogy az elképzelések elférjenek egymás mellet, csak ne akarjatok a Jobbik elé keresztbe feküdni, mert nincs értelme!

2010. márc. 23. 17:16
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha fideszes lennék, megkérnélek, hogy ne égess ilyen kérdésekkel:)
2010. márc. 23. 17:17
 14/27 anonim ***** válasza:

Tévedsz nem 29 es vagyok.Nem is igen szoktam reagálni a jobbikos kérdésekre mivel semmi értelme.

A 17.16 os vagyok.

Szerintem nem voltam közönséges hogy ne válaszolj.

Ha megkérlek akkor sem?

2010. márc. 23. 17:24
 15/27 anonim ***** válasza:
Eddig semmit nem tudtam a Jobbikról. Az a gyülekezet, ami egy feltett kérdésre ilyen ordas válaszokat ad, az csak a gyülekezetet védi, nem az országot. Isten óvja Magyarországot az ilyenektől!!!
2010. márc. 23. 17:26
 16/27 anonim ***** válasza:
szerintem többnyire normális válaszok jöttek, nem értelek.
2010. márc. 23. 17:32
 17/27 anonim ***** válasza:

17:26

Milyen ordas valaszokra gondolsz?Esetleg kellemetlen hogy egy ertelmes ervet sem tudtok felmutatni csak a Jobbikat szapulni?De igazan beleszolhatnal a temaba.Kivancsi vagyok hogy te vajon mit fuznel a temahoz.

2010. márc. 23. 17:32
 18/27 A kérdező kommentje:
A nem kereskedelmi multik pl.:bosch,audi,mercedes,volswagen,teva,lear,Human credion,stb stb,amellett hogy sok munkahelyet teremtenek növelik Magyarország exportját ami minden közgazdaságtanban járatos személy tudja hogy alapvető fontosságú.Továbbá technológiát hoznak az országban amit hazai cégek is átvehetnek.
2010. márc. 23. 17:33
 19/27 A kérdező kommentje:
Egyébként valóban értelmes válaszok jöttek köszönöm.
2010. márc. 23. 17:36
 20/27 A kérdező kommentje:
Az angolszász (”kapitalista hagyományú”) országokban az angolul “buy up”, héberül “konim” kifejezések tulajdonképpen annyit jelentenek csak, hogy valaki gazdaságilag magabiztos és ezt ki akarja (tudja) fejezni. A 90-es évek elején Amerikában pl. mindenki arról beszélt, hogy “a japánok megveszik New Yorkot”; a japán jen “dübörgött” és pl. megvásárolták a Rockefeller Centert, ami Amerika egyik jelképe volt (az egész Rockefeller Group a japán Mitsubishi tulajdonában van, ahogyan a Columbia Pictures is; ettõl még Amerika nem lett “a japánoké”
2010. márc. 23. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!