Miért szavaznának az SZDSZ re a liberálisok?
Előre szólok, nem provokáció!
Most láttam egy kérdést az oldalon " Melyik pártra szavaztok (szavazó linkelve)?" ahol felütve a linket, megdöbbentem hogy sokan szavaznának az SZDSZ re.
Gyakorlatilag az SZDSZ mindent elrontott mióta a parlamentbe van, legalább a 40% a ennek a sok sz@rnak a nevéhez kötődik. A korrupció mai állását nem kis részben nekik köszönhetjük. Ahogy a vadprivatizációt is.
A társadalom gyakorlatilag lenullázná magát ha azokat a liberális felfogásokat követnénk ami pld Bokrosnak a mániája. Hiszen lehet hogy a matekbe jó, de a szociális helyzetről gőze nincs, ami miatt 100% hogy bukna minden. Sőt szerintem egy kemény polgárháborús helyzetet teremtenének az intézkedései.
Ok Lenne évente 1 homok feszt, sőt nagylelkű vagyok legális lenne a fű!
De a társadalom 40% a, éhen halna!
Szabad préda lenne az ország maradéka!
Akkor miért szavaznátok rá?
annál a szavazónál ha jól tudom azt demonstrálta egy hozzászóló, hogy képes többször szavazni és ezt az SZDSZ-en mutatta be.
amúgy az SZDSZ nem liberáis párt. semmi közük hozzájuk.
Most láttam egy kérdést az oldalon " Melyik pártra szavaztok (szavazó linkelve)?"
én linkeltem a szavazót :)
lehet többször is szavazni
de már van egy másik
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__742..
1. Bokros sohasem volt SZDSZ-es.
2. Az SZDSZ nagy hibája az volt, hogy először a liberális eszmerendszert támogatta, majd a fókuszpont átkerült a kapitalista gazdaságpolitika támogatására, és így az eredeti célokról elfeledkezett.
3. Nem lenullázná, de sajnos azt kell mondani, hogy a gazdaság egyik legnagyobb baja, hogy túl sokat költ a szociális kiadásokra, igen gyakran feleslegesen (rokkantnyugdíj, GYES, gázártámogatás). És ezek megvonása tényleg rosszul esik sok embernek, de valahonnan elő kell teremteni a pénzt.
SZDSZ-re szavazni kidobott szavazat.
Várom őket az mszp táborba inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!