Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan butítja el az embereket...

Hogyan butítja el az embereket az RTL klub és a TV2?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra lennék kiváncsi hogy a Mónikashow mégi hogyan teszi butábbá az embereket.

Mert ugye egy ismeretterjesztő film hatására okosabb lesz az ember, mert új dolgokat tud meg. Ott még lehet szó elbutításról, ha esetleg rossz adatokat , évszámokat mondanak, és később rosszul fogja tudni a néző a dolgokat.

De a Mónikától és Joshi Bharat-tól hogyan lesz butább az ember? Ha ezt nézi törlődik az emlékezete vagy mi?

(mielőtt még belekötne bárki: egyiket sem nézem, csak nem értem hogyan lehet egy talk show-tól butább az ember miután megnézte)

2010. márc. 23. 16:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hu,3=an vagyunk 68-asak:)
2010. márc. 23. 16:23
 12/21 anonim ***** válasza:

A Jobbik sem lenne igy a kereskedelmi adok ellen ha a tenyeket mutatnak es igazsagosak lennenek.Minden gondolkodo ember belatja {meg ha szereted is az RtlTv2-t }hogy egy agymosogepezet.

Már is ott tartunk hogy, akik a média hatalmasai, azoknak nem érdeke hogy a Jobbik előre törjön.

Ők a nagytőkések, akik tudják hogy a Jobbik tud valamit, és hogy nem tudják zsebre tenni.

Az az, a pénz és a korrupció szálai mozognak itt is, csak persze távirányítva.

2010. márc. 23. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Az ember figyelmét olyan dolgokra összpontosítja,amik lehúzó erővel bírnak és igénytelenségbe taszít-pl.elhiteti,hogy akinek megvan minden foga,az már egy művelt ember.
2010. márc. 23. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Elég sok itt az agymosott multipárti ez kitűnik a hsz -ekből.
2010. márc. 23. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
8%

Értelmetlen a kérdés, vagy fake, vagy tényleg ilyen ostoba a kérdező, már bocs. Ki gondolja komolyan, hogy megnézel egy részt és voálá már butább is vagy?:)

Nem éri meg válaszolni, hagyjátok a fenébe...

2010. márc. 23. 16:40
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
70%-os írtunk előtted sokan, a lehetőség adott, hogy reagálj rájuk, hogy mi az ami hülyeség benne. leírtuk többen is, hogy miért butító.
2010. márc. 23. 16:42
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem fake, csak folyton azzal jönnek itt az emberek hogy kereskedelmi tv-k csak elhülyitik a népet. Én ezt nem értem hogy hogy lehet, de érdemi választ nem kaptam rá, te se válaszoltad meg.
2010. márc. 23. 16:42
 18/21 A kérdező kommentje:

Mert amit eddig válaszoltak, az szinte csak az hogy híradó mert szerintetek nem objektív.

Más kérdés hogy sokkal objektívebb mint a Kurucz meg a Barikád, de nem ez a lényeg.

2010. márc. 23. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezek a szennycsatornák (is)a kormány csicskásai,az ő hazugságaikat nyomják folyamatosan.

A magyar embereket az utóbbi 20 évben úgy idomították,hogy amit a néphülyítő bemutat,az igaz és szentírás,a sok birka meg beszop mindent,amit ott lát.

Így azt verik az agyukba,amit ők akarnak.

2010. márc. 23. 17:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz tőle butább az ember. Attól, még, hogy a műsorokban miket mutogatnak nem leszel butább. Esetleg jót nevetsz rajta és kész.
2010. márc. 24. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!