Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy 19 éves lány hogy tud...

Egy 19 éves lány hogy tud leginkább a nemzet javára lenni? Milyen magatartással például?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 14:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
21%

" 14:32 most kell menekülni ebből az országból sajnos mert annyira tönkretették. ha a Jobbik kerülne kormányra soha többé nem kellene elhagynia egy magyarnak sem az országot. élhetnénk biztonságban."

én ezt az agymosást utálom.

szerinted egycsapásra jobb lesz attól minden hogy nemzeti öntudattal élünk? vagy hogy kárpátiát énekelve dolgozunk?

2010. márc. 23. 14:45
 22/38 anonim ***** válasza:
62%
ma 14:42 Így van, az Mszp a fidesszel és az szdszel tönkrette az országot, rengeteg magyar külföldre menekült és sokan ezt tervezik. Angliában élő magyarok azt mondták, hogy ha a Jobbik nyeri a választásokat hazajönnek. Nos mit szeretnétek? még több magyart kiüldözni az országból és ennél is elkorcsosultabb Magyarországot? vagy olyan Magyarországot ahonnan nem menekülnek a magyarok s ahova visszajönnek azok akik az mpsz elöl elmenekültek?
2010. márc. 23. 14:46
 23/38 anonim ***** válasza:
14:45 olvasd el a Jobbik programját, nem hiszem hogy abból áll, hogy Kárpátiát énekelünk... minden magyar menekül innen, én is tervezem sajnos.ha a Jobbik nem nyer, akkor el kell hagynom az országot, mert se munka, se pénz, se lehetőség, csak cigánybűnözés, de az aztán van.
2010. márc. 23. 14:51
 24/38 anonim ***** válasza:
46%
elolvastam a programot és 2 hét alatt csődbe menne tőle az ország. hacsak nincs a jobbiknak fedezetként vhol 2000000000 tonna aranya.
2010. márc. 23. 14:52
 25/38 anonim ***** válasza:
63%
jó lenne kinyitni a szemed... ennél jobabn nem lehet tönkretenni egy országot. az MSZP és a Fidesz semmit nem csinált csak lopott, most adjunk esélyt a Jobbiknak.
2010. márc. 23. 14:56
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

hidd el jobban tönkre lehet tenni, sokkal jobban. most benne vagyunk a világ 40 leggazdagabb országai között.

persze élhetünk úgy is mint az ugyancsak oroszország imádó fehéroroszok, vagy kazahasztániak...

2010. márc. 23. 14:59
 27/38 A kérdező kommentje:
A Jobbikra fogok szavazni, a kérdést ezentúl értem, nem erre.
2010. márc. 23. 15:06
 28/38 anonim ***** válasza:
23%
ecsém te vagy csaj milyen agymosott randa lehetsz, 19 évesen nem a nemzeti öntudattal kéne foglalkoznod hanem a fiuk f@rkával.
2010. márc. 23. 15:08
 29/38 A kérdező kommentje:
NE A PÁRTOKRÓL BESZÉLGESSETEK MÁR!!!
2010. márc. 23. 15:09
 30/38 anonim ***** válasza:
84%

"ecsém te vagy csaj milyen agymosott randa lehetsz, 19 évesen nem a nemzeti öntudattal kéne foglalkoznod hanem a fiuk f@rkával."

No comment... Ne törődj az ilyen liberális agy mosott hülyeségekkel, hogy 19 évesen legalább 10 fiúval dugasd meg magad, úgy leszel ám tapasztalt, és értékes nő. Pff... Azt tudom tanácsolni, ami szerint én magam is élek 18 éves lány létemre. Keresd meg amiben a legjobb vagy, legyen egy értékes diplomád, menj férjhez, és szülj majd gyermekeket, akiket tisztességgel felnevelsz. Én orvosnak készülök, mert én ebben látom azt, amiben a legtöbbet tudom tenni a nemzetünkért. Ha már a nemzet javára akarsz válni, az félsiker :) Remélem később sem gondolod meg magad, és azt is remélem, hogy idővel egyre többen gondolkoznak majd így. Ha már elárultad, hogy Jobbikos vagy, meg merem tenni ezt a kijelentést: A szebb jövő bennünk kezdődik :)

2010. márc. 23. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!