A baloldalnak mi a baja azzal, hogy a nők szülnek?
Ha a baloldal azt mondja, hogy meg kéne oldani a gyerek éhezést, akkor a fidesz azt válaszolja rá, hogy márpedig azért sem oldjuk meg, keret az lenne rá, de ez a baloldal ötlete, ezzel őket támogatnánk.
Ha a fidesz azt mondja, hogy márpedig jó lenne ha a nők szülnének mert nagyon kevés a gyerek, akkor a baloldal szerint nem a nőknek kéne szülniük? Vagy nem kéne gyerek?
Miért van ekkora retardáltság Magyarországon? Mifolyik itt gyöngyösön????
Te ezt meg honnan veszed, hogy azt mondja a baloldal, hogy bajuk van a nők szülésével???
Ezt is Orbántól hallottad, vagy mi a fä.sz.0m?
Tudsz erről forrást mutatni?
Ja, ha nem tudsz mutatni semmit, akkor ne terjessz már alpári retardáltságokat a baloldalról, ami nem is igaz!
Mert én nem hallottam ilyenről, hogy a baloldalnak baja lenne a szüléssekkel!
Arról a hozzáállásról beszélek, amit a médián keresztül ránktukmál a baloldal, hogy a Fidesz akármit csinál, az egy globális gonosz terv része, mert romba akarják dönteni az országot.. -.- Mi a francnak kell minden egyes szóba belekötni? Miért nem tudja egyszer a ballib média elismerni, ha valamiben igaza van a Fidesznek? Vagy a Fidesz mi a francért nem képes életében egyszer oylan törvényjavaslatot elfogadni, amit nem ők adtak be de hasznos lenne??
Mi a franc folyik itt Magyarországon?? Engem már nagyon irritál ez az egész bagázs, a hülye minden szóba belekötő baromságokon csámcsogó médián keresztül az összes magyar politikus tűzre való körülbelül -.-
Ne etesd a trollt.
Nem érdemes, hagyd.
miért lenne trollkodás, felháborodtak a ballibek? fel! volt oka? nem!
az egyetlen ok az, hogy a fidesz mondta!
"irritáló, hogy folyamatosan azt hallgatjuk, hogy a nőknek szülnie kellene"
miért nem kéne szülnie? vagy mi a baj azzal a mondattal, amit kövér mondott, hogy szeretné ha a nők önmegvalósításának az lenne a csúcsa, ha anyák lennének?? Mi ezzel a baj? nem ez lenne a természet rendje? a nők anyák lesznek a férfiak meg apák? vagy szüljenek a férfiak? vagy nem értem ezen már megint mit problémáznak baloldalon -.-
meg örülne ha oylan országban élhetne, ahol nem férfiak osztanák ki a lapokat meg nem férfiak mondanák meg mit kell csinálni.. -.-
de bakker azt hogy a nőknek kell szülniük azt nem a férfak mondták, hanem a természet.. -.- vagy már azért is a fidesz a hibás, mert úgy alakult ki az ember, hogy a nő hordja ki az utódot?? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!