Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznél jelenleg, nincsen...

A Fidesznél jelenleg, nincsen jobb?

Figyelt kérdés

Szerintem annyira rosszul nem csinálja ez a kormány.

Persze, vannak túlkapások, mint ez a nevetséges focimánia, stadiont minden sarokra...stb

Illetve, korrupciós problémák, közbeszerzések megpiszkálása...stb

De, például a migrációs válságot egészen jól kezeli a kormány.Ha az MSZP vagy az összefogásos micsoda kormozna, akkor komoly bajban lennénk, ugyanis ezek az "európéer, csináljuk, amit Brüsszel mond" politikát folytatnák.Meg, a betelepítési kvótát is elfogadnák.

Ideológiailag a Jobbik sokkal jobban tetszik, mint a Fidesz, abban is biztos vagyok, hogy a migrációs válságot a Fidesznél is hatékonyabban kezelnék.Illetve, a felforgató, Soros szervezeteket is szankcionálnák, amit sajnos a Fidesz nem mer megtenni.

Na, de normális, ésszerű program hiányában nem fogok a Jobbikra szavazni.Így, marad a Fidesz, még mindig jobb, mintha valami progresszív, baloldali, liberális párt kormányozna.

2015. dec. 15. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Rosszabb sincs.
2015. dec. 15. 20:21
 12/15 MolotovPunk ***** válasza:

Nálam Fidesz -Jobbik kihúzva.Nagyjából mindkettő itt ott egy kutya...Parlamenti szavazásoknál is van ebben összefüggés nyomokban.Sohasem szavaznék rájuk.Félnék attól is,ha Jobbik koalícióra lépne a Fidesszel.Remélem ezt sohasem fogják megtenni.

Bár még mindig a fityesz a legnagyobb hazudozó tolvaj garnitúra.

Így nekem továbbra is marad az LMP,bár sajnos az egyedül gyenge párt.

Ha összefogásról van szó,akkor meg marad a többes baloldali koalíció,de nem azért mert szeretem őket,hanem mert nincs más jelenleg helyettük...

2015. dec. 15. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:
A Fidesz okosan ötvözi a 20. század összes rendszerének többé-kevésbé népszerű /populáris? , populista?/ elemeit , és úgy tűnik , nincs ebben az évtizedben számottevő vetélytársa.Hiába hangol az ellenzék , hogy trafikmutyi , meg állami földeladás haveroknak ,mindkét esetben van balos ismerősöm is , aki ezeknek haszonélvezője.Aki meg hasznát látja a változásoknak , vagy a jelenlegi változatlanságában érdekelt az a Fideszre szavaz , vagy nem megy el másra szavazni , ha szíve szerint Jobbikos vagy balos vagy lib is lenne.Értékelésnél tudjátok:90 óta 3 különböző pártra szavaztam , de ugyanazon oldalon.
2015. dec. 15. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem program. A programnak nem az a lényege hogy valós vagy kitalált problémákat felsorol aztán oda írja hogy megoldjuk. A programnak pont arra kéne kitérnie, hogy hogyan miből és hasonló alapvető dolgokra. Kampányhazugságokban a fidesz is nagyon jó, de azzal eddig se mentünk sokra.

2015. dec. 15. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:

"MolotovPunk nevű felhasználó válasza:"

Az LMP a SZDSz jobbszárnya,csekély esélyekkel.Hosszabb távon a Fidesz koalíciós partnere lesz , valamikor "20 után.

2015. dec. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!