Én több lehetőséget vártam tőle. Előtte, az "átkos" végén maszek voltam, milliószor megkaptam, hogy a becsületesen dolgozó népen élősködő, kizsákmányoló osztályellenség vagyok. Ha épp nem a vöröslő fejű városi párttitkár oktatott ki, akkor a tanács adóügyi osztálya méltóztatott kiigazítani a rám kivetett adó mértékét (csak felfelé tudtak korrigálni, lefelé soha), esetleg valamelyik véresszájú munkásőr szomszéd nyomott fel mondvacsinált okokkal, hogy legyen miért járkálnom a rendőrségre és/vagy tanácsházára, ne unatkozzak már.
Azt reméltem, hogy a rendszerváltás után ránk jobb világ lesz. Nem lesz annyi felesleges adminisztráció, nem fog minket ellenségként kezelni az állam, könnyebb lesz külföldi kapcsolatokat kiépíteni és ápolni. Na, ezekből semmi sem lett, a rendszerváltás ezen a téren nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!