Elhagytátok már az országot, vagy tervezitek a közeljövőben, hogy kivándoroltok?
Én pedig biztosítanék nekik itthon megélhetést.
"a röghöz kötésnek ez lett volna a lényege, azt hiszem valami oylasmi hogy 40éves koráig az állami képzésben töltött ideig Mo-ra kellett volna adóznia, vagy visszafizetnie a képzését (az adózás jóval kevesebb). Akkor persze mindenki szidta a gonosz Fideszt.."
Én akkor is egyetértettem ezzel.
"Az ilyenekkel visszafizettetném az összes állami támogatást, amit kapott."
A Fidesz is, úgyhogy örülj. A gyökerek kormánya kiszolgálja a gyökerek igényeit, ilyen a politika.
@66%
És ha 3 év után úgy döntök, hogy haza jövök, az valami hatalmas negatívum? Te azt mondanád, hogy elvesztegetett idő volt, amit kint töltöttél? Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia, aki nincs megelégedve a magyar helyzettel, és ha nem jön be, akkor max haza lehet jönni gazdagabban, tapasztaltabban. Szóval én soha nem láttam a meggyőző erejét ennek a "ilyen sok ember haza jön" szövegnek. Oké, lehet én is haza jövök majd, lehet hogy nem. De ettől még kimegyek.
""Az ilyenekkel visszafizettetném az összes állami támogatást, amit kapott."
A Fidesz is, úgyhogy örülj. A gyökerek kormánya kiszolgálja a gyökerek igényeit, ilyen a politika.
@66%
És ha 3 év után úgy döntök, hogy haza jövök, az valami hatalmas negatívum? Te azt mondanád, hogy elvesztegetett idő volt, amit kint töltöttél? Szerintem mindenkinek ki kell próbálnia, aki nincs megelégedve a magyar helyzettel, és ha nem jön be, akkor max haza lehet jönni gazdagabban, tapasztaltabban. Szóval én soha nem láttam a meggyőző erejét ennek a "ilyen sok ember haza jön" szövegnek. Oké, lehet én is haza jövök majd, lehet hogy nem. De ettől még kimegyek."
Mert az rendben van, hogy valaki az állam pénzén, az én adómból élősködik, aztán elhagyja az országot?
Miért, az rendben van, hogy itthon marad munkanélkülinek a nyomorban?
"#16
Miért, az rendben van, hogy itthon marad munkanélkülinek a nyomorban?"
Menjen nyugodtan de akkor ne is itthon tanuljon, hanem menjen szépen külföldi egyetemre.
Mennek is, ne aggódj. De attól még nem lesz jobb a "csodálatos Hazának".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!