Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valakinek nem tetszenek az...

Ha valakinek nem tetszenek az eddigi parlamenti pártok, mi alapján dönti el, hogy a Jobbikra szavaz és nem mondjuk az LMP-re? Egyáltalán, tájékozódnak az első választók az opciókról, vagy amit a szülők és a haverok mondanak, azt majmolják?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 23:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó kis elempé program. 29 oldal ennek a 60%-a színes kép. Gratulálok. Kifestő könyv. Az elempé látszik, hogy városi gazdag gyerekek hobbi pártja. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a félcigány pártvezető """nő"""", honnan szedte a pénzt az USA-egyetemre (magán). Neeem... biztons nem felülről pénzelik. Az elempé egy választásra létrejött pártocska, ami könnyen, populista módon akarja befolyásolni a zöld érzelműeket és a városi első szavazókat.

"POLGÁRHÁBORÚ lenne."

Ne beszélj butaságokat. Ki harcolna kivel? Ha lesz ellenség, akkor meg majd harcolunk. Tudod, ha nem tetszik akkor..

2010. márc. 23. 06:43
 12/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 04:28

"Tesco-gyűlölő" vagyok, de lásd el nem vakultságomat nagyon tetszik a hozzászólásod:)

2010. márc. 23. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Én úgy szavazok az LMP-re és nem a jobbikra, hogy az LMP-től nem fordul fel a gyomrom, ellenben a jobbiktól. A jobbik vérciki b@romarcúak társulata, akikből csak a gyűlölet és az agresszivitás árad meg a demagóg magyarkodó felszínes dumák.

Az LMP az első párt eddig, ami iránt van egy kis bizalmam és nem dobtam ki elsőre a szórólapjukat.

De nem tudom, Magyarországon van-e vagy lesz-e olyan párt, amiben feltétlenül meg lehet majd bízni és okkal.

2010. márc. 23. 10:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez itt a gebasz. Kire szavazzunk? A gyökérpártra, hogy az uszító párt ne kerüljön be? Vagy az átbaszópártra, hogy a kiskirálypárt ne kerüljön be? Ha nem szavazok mert egyik sem tetszik szar alak vagyok és minek panaszkodok. Ha szavazok akkor fél év múlva én leszek az első aki agyvérzést kap, amikor meglátja a híradóban, hogy a mittoménmelyik párt kivonult az ülésteremből mert a fas*uk két méteres és beleverik az arcodba akkor sem lesz semmi következménye.
2010. márc. 24. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!