Ha valakinek nem tetszenek az eddigi parlamenti pártok, mi alapján dönti el, hogy a Jobbikra szavaz és nem mondjuk az LMP-re? Egyáltalán, tájékozódnak az első választók az opciókról, vagy amit a szülők és a haverok mondanak, azt majmolják?
Jó kis elempé program. 29 oldal ennek a 60%-a színes kép. Gratulálok. Kifestő könyv. Az elempé látszik, hogy városi gazdag gyerekek hobbi pártja. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a félcigány pártvezető """nő"""", honnan szedte a pénzt az USA-egyetemre (magán). Neeem... biztons nem felülről pénzelik. Az elempé egy választásra létrejött pártocska, ami könnyen, populista módon akarja befolyásolni a zöld érzelműeket és a városi első szavazókat.
"POLGÁRHÁBORÚ lenne."
Ne beszélj butaságokat. Ki harcolna kivel? Ha lesz ellenség, akkor meg majd harcolunk. Tudod, ha nem tetszik akkor..
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:28
"Tesco-gyűlölő" vagyok, de lásd el nem vakultságomat nagyon tetszik a hozzászólásod:)
Én úgy szavazok az LMP-re és nem a jobbikra, hogy az LMP-től nem fordul fel a gyomrom, ellenben a jobbiktól. A jobbik vérciki b@romarcúak társulata, akikből csak a gyűlölet és az agresszivitás árad meg a demagóg magyarkodó felszínes dumák.
Az LMP az első párt eddig, ami iránt van egy kis bizalmam és nem dobtam ki elsőre a szórólapjukat.
De nem tudom, Magyarországon van-e vagy lesz-e olyan párt, amiben feltétlenül meg lehet majd bízni és okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!