Mi baj van azzal, ha egy társadalom "xenofób"? (libsi koholmány szó)
Én azt nem tartom normálisnak, hogy valakinek az kell a konfortérzetéhez, hogy a felmenőink által felépített jóléti társadalomba behívjon és betelepítsen ilyen-olyan muzulmánokat, négereket, stb.?
Miért jó az, hogy egy eddig békés, szabad nemzetet a saját földjén folyamatos, és szinte örök érvényű alkalmazkodásra kényszerítik a multikulturalizmus miatt?
Miért jó valakinek az, hogy párhuzamos társadalmak épüljenek?
Szerintem alapvető, hogy minden egészséges társadalom összetart valamennyire, tiszteli a hagyományait, kultúráját, őseit, anyanyelvét stb.
HA egy állam polgárairól elterjed,hogy xenofóbok,az nem egy pozitív dolog.
Ha a magyarok xenofóbok,akkor őket sem fogják szívesen befogadni,ha arra kerülne sor.
Az ilyen népekről az alakul ki,hogy csak a maguk hasznát nézik,ha kell rajtuk segítsenek,de ők nem akarnak segíteni senkinek.
Most ez nem a mostani helyzetre kell vonatkoztatni,mert ez ennél összetettebb.
A migránsokat azért utálják,mert képzetlenek.Csak "nyűg" a társadalomnak.
Viszont ugyanúgy utálják a képzett szerbet,szlovákot,ukránt.Csak azért,mert más nemzetiségű.
Én liberális vagyok,de nem támogatom a multikulturalizmust!Aki egy idegen országba akar menni,az fogadja el az ottani törvényeket.
Szabad vallásgyakorlat és egyéb baromságok helyett inkább gyakoroljon megtanulni valamit,amivel érvényesülhet az életben.Mert a vallással nem fog.
A vallás a 4 fal közé való.
De eleve szerintem valami baj van az agyával annak,aki a vallást,kultúrát,hagyományokat előtérbe helyezi a megélhetésnél,túlélésnél.
Hagyományokból nem lehet megélni.
A xenofób koholmány szó, a náci is. De a libsi is.
A xenofóbia teljesen normális, egy ország lakossága oda való, ahol az ország van, ha valaki idejön, olvadjon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!