Ha a szolgáknak egy tehetős aranyifjú adna lakást a vidéki kúriájában, annak egyik szárnyában, akkor akadnának szobalányok, komornyikok és kocsisok, akik beköltöznének eme úrilakba, ezáltal növelve a kvártély biztonságát?
Figyelt kérdés
Azt hallottam és olvastam, hogy ha tudjuk-kik azt vélik felfedezni a tájékon, hogy ott élet, vagyis mozgás van, akkor oda nem teszik be a lábukat fosztogatás céljából. Pediglen egy olyan épületegyüttesben, ahol nem csupán egy kisebb háznép éldegél, hanem majd egy tucat illető serénykedik, ott biza sohasem marad üresen, elhagyottan az udvarház.#biztonság #lopás #közbiztonság #szobalány #betörő #szolga #bejárónő #fosztogatás #este van #szolgáló
2015. dec. 12. 19:00
2/15 anonim válasza:
Hány éves az aranyifjú? Ha jól néz ki akkor szívesen megyek szolgálni.
3/15 anonim válasza:
Hé, paraszt! melyik út megyen itt Budára?
4/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a kicsikéd! ;) Jó éjt neked, alukálj hát! :D :D
2015. dec. 12. 19:11
5/15 A kérdező kommentje:
2015. dec. 12. 19:13
6/15 A kérdező kommentje:
A lényegre koncentrálva:
Növelnék ezen intézkedések a biztonságot? Valóban javítana egy város és erdő széli kúria védelmén az ott állandólagosan tartózkodó személyzet jelenléte?
2015. dec. 12. 19:17
8/15 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg, nüansznyit terjengősebben kifejtve? :)
2015. dec. 12. 20:00
9/15 anonim válasza:
Persze, akadnának szobalányok, komornyikok és kocsisok, akik beköltöznének eme úrilakba, ezáltal növelve a kvártély biztonságát.
10/15 anonim válasza:
igen de akkor felkészültebb rablók járnák a vidéket így a szobalányokat megölnék a kocsisokat,komornyikokat pedig megerőszakolnák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!