Magyarország költségvetésének hány százalékát kapja az oktatási tárca?
Nem tudom, de a taknyos kölykök, ahelyett hogy dolgoznának, az Én meg a Te meg a 3. pénzén, b@sszák az anyjukat az egyetemen!
Dógozzzom mindegyik, oszt lesz mit enni!!!
"ahelyett hogy dolgoznának, az Én meg a Te meg a 3. pénzén,"
Biztos, hogy ezt akartad írni?
"Dógozzzom mindegyik, oszt lesz mit enni!!!"
Ez pedig tényleg csúcs...
Mentségére legyen mondva, hogy korlátozottságából kifolyólag nyilván nem képes belátni értelmi képességei szegényességét, továbbá nyilván leküzdhetetlen késztetést érzez a "zseniális" gondolatai másokkal való megosztására.
De az is lehet, hogy súlyosabb eset...
ma 22:06
Pontosan Kis Hamburgerem, de tudod a kis szemezgetett szavaidban, melyeket mondattá alkottál, annyi a mondani való, mint Hitlerben jóindulat.
Gondolom az egyetemen tanultad a pénzemen, az ilyen kellemes ámbátor semmitmondó, tartalmilag értékelhetetlen fogalmazást.
Csók özön, és rágjál kavicsot!
"tartalmilag értékelhetetlen"
Ezzel egyedül saját magadat minősíted.
Remélem, nem tartod szükségesnek annak kifejtését, hogy mire utalok ezzel.
Egyébként mivel magyarázható ez hirtelen fejlődésed a stilisztikát illetően?
Mert ugyan most sem sikerült hibáktól mentesen kifejtened bölcs gondolataid, ennek során felhasznált elemeid némelyike pedig egyenesen röhejes, de kétségtelenül fejlődésen mentél át.
Csak így tovább!
Talán egyszer eljutsz odáig is, hogy nem fognak hülyének nézni az emberek pár sorod elolvasása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!