Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország költségvetésének...

Magyarország költségvetésének hány százalékát kapja az oktatási tárca?

Figyelt kérdés
Klebelsbergi adatokkal akarom összehasonlítani, akkoriban volt olyan év, hogy 15%-ot is elérte. De hogy most mennyi nem tudom.
2010. márc. 22. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de a taknyos kölykök, ahelyett hogy dolgoznának, az Én meg a Te meg a 3. pénzén, b@sszák az anyjukat az egyetemen!

Dógozzzom mindegyik, oszt lesz mit enni!!!

2010. márc. 24. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Világos, de nekem most konkrét adatok kellenének. Egyébként meg nekem, mondod? Gimiben tanítok, ne tudd meg mi megy manapság a középiskolákban. Azért kösz :D
2010. márc. 24. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

"ahelyett hogy dolgoznának, az Én meg a Te meg a 3. pénzén,"

Biztos, hogy ezt akartad írni?

"Dógozzzom mindegyik, oszt lesz mit enni!!!"

Ez pedig tényleg csúcs...

Mentségére legyen mondva, hogy korlátozottságából kifolyólag nyilván nem képes belátni értelmi képességei szegényességét, továbbá nyilván leküzdhetetlen késztetést érzez a "zseniális" gondolatai másokkal való megosztására.

De az is lehet, hogy súlyosabb eset...

2010. márc. 24. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:

ma 22:06

Pontosan Kis Hamburgerem, de tudod a kis szemezgetett szavaidban, melyeket mondattá alkottál, annyi a mondani való, mint Hitlerben jóindulat.

Gondolom az egyetemen tanultad a pénzemen, az ilyen kellemes ámbátor semmitmondó, tartalmilag értékelhetetlen fogalmazást.

Csók özön, és rágjál kavicsot!

2010. márc. 24. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:

"tartalmilag értékelhetetlen"

Ezzel egyedül saját magadat minősíted.

Remélem, nem tartod szükségesnek annak kifejtését, hogy mire utalok ezzel.

Egyébként mivel magyarázható ez hirtelen fejlődésed a stilisztikát illetően?

Mert ugyan most sem sikerült hibáktól mentesen kifejtened bölcs gondolataid, ennek során felhasznált elemeid némelyike pedig egyenesen röhejes, de kétségtelenül fejlődésen mentél át.

Csak így tovább!

Talán egyszer eljutsz odáig is, hogy nem fognak hülyének nézni az emberek pár sorod elolvasása után.

2010. márc. 24. 23:25
 6/8 Salx Narval ***** válasza:
100%
2010. márc. 25. 10:45
 7/8 Salx Narval ***** válasza:
Hát amint látod, egy kicsit kevesebb:D
2010. márc. 25. 10:51
 8/8 A kérdező kommentje:
03-25 10:45-kor írónak Nagyon szépen köszönöm!
2010. márc. 28. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!