Nem érdekes mindenki kampányol a jobbiknak a tudtán és akaratán kívül?
a pártok a média mind megpróbálják lejáratni a jobbikot de ellentétes hatást váltanak ki szerencsére
pl: az emberek nagy része már mind tudja hogy amit mond az mszp annak pont az ellentéte igaz
tehát ha szerintük rossz a jobbik csak azért is rájuk szavaznak
ha azt mondják a jobbiknak nincs támogatottsága akkor már szinte mindenki tudja hogy az mszp már rég meg van előzve
még itt a gyakori kérdesek.hu n is hiába rak fel ugyanaz a néhány ember annyi vicces kérdést a jobbik ellen
nekünk segítetek :)
köszönjük az ingyen kampányt hála nektek már milliók tudják hogy van egy jobbik
köszönjük :)
Ez a cél. Minél több új szavazót bevonni, akik nem a fideszre szavaznak. Az mszp-nek már tök mindegy, hogy hova, csak NE a fideszre.
Nem lesz meg a fidesznek a többsége, összeállni nem fog senkivel sem, főleg most, hogy a jobbik és az mszp ennyire összeborult ellene. És mi lesz??? SEMMI!!! Ez az mszp célja. Lesz 3 kormányképtelen párt. Itt aztán minden lesz, csak számonkérés nem...
Lehet mondani bármit, csak az tudja igazán milyen sok jobbik szimpatizáns van, aki kint volt 15-én... leírhatatlan élmény volt!
Szebb Jövőt!
"Ebben a nyitóban nincs is kérdés csak hülyeségek tömkelege.Aztán a másik,aki 3 helyre is beírta,hogy a fityesz nem lép koalícióra senkivel.Pont mint ahogy Torgyánról beszélt a mindig igazmondó.Miért jó ha beszüntetik a ker.-i adókat?Hogy fog élni az egyszeri jobbikos szavazó mónikasó nélkül?"
én nem nézek moni shot
rtl klubot is ritkán van hogy 30 perc reklám van
de azért én megértelek titeket is nem lehet most könnyű nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!