Egyetértetek azzal, hogy a nők között több politikai analfabéta van?
Nem így fejezném ki!
Inkább kevesebben foglalkoznak a politikával, de imádom őket! Talán sokan felületesebbek e-tekintetben, és nem a problémákkal foglalkoznak, hanem amit a médiából hallanak, vasalás közben.
Bár a Jobbikban sok nő van!
Az MSZP-re azért szavaz olyan sok nő, mert az MSZP szavazói 90%-ban nyugdíjasok, és mivel a férfiak hamarabb halnak, mint a nők (amit szintén kutatások bizonyítanak), ezért a nyugdíjasok nagyobb százaléka nő, mint férfi.
Amit vasalás közben hallanak? Hát ne haragudj, de van, aki hír tv-t néz vasalás közben...De ez úgyis egy olyan kérdés, mint hogy a nők bénább sofőrök-e a férfiaknál :D
Én mindenesetre a Fideszre fogok szavazni, és Nő vagyok :)
Amit vasalás közben hallanak? Hát ne haragudj, de van, aki hír tv-t néz vasalás közben...De ez úgyis egy olyan kérdés, mint hogy a nők bénább sofőrök-e a férfiaknál :D
Én mindenesetre a Fideszre fogok szavazni, és Nő vagyok :)
Hát ne haragudj, de akik vasalás közben hallgatják a TV t, azoknak a nagy része a RTL-t és a TV 2 nézik.
Az meg nem igazán jobboldali.
De ez sem magyarázza meg hogy a Jobbikban miért van még is sok politikus csaj!
1. Közvéleménykutatással mindent be lehet bizonyítani és mindennek az ellenkezőjét is be lehet.
2. A politikában olyan dolog, hogy igazság nem létezik, felejtsük el. Mindenkinek saját dolga, hogy kire szavaz, semmi szükség megbélyegezni a nőket, vagy bármilyen társadalmi csoportot.
A nők lelke olyan, mint a tömeg lelke. Mindig az érzelmeikkel gondolkodnak nem az értelmükkel. Ezt Hitler is tudta és írta a Mein Kampfban.
Bármennyire is fáj hölgyeim, a nők sokkal könnyebben manipulálhatók olyanok álltal, akik mások érzelmeit tudatosan tudják szabályozni.
Vagy gondoljunk itt pl. a Beattles-re. Egy nő nem tudott volna rá magyarázatot adni, hogy miért csinálja, de meg volt őrülve értük. Amikor pedig mondtad neki, hogy teljesen felesleges egy együttesért élni, akkor meg akartak ölni.
Nekem is sok női ismerősöm van, aki nem tud uralkodni az érzelmein. Hiába próbálok valamit nyugodtan megbeszélni velük, az észérvek nem hatják meg őket, csak hisztiznek.
Ezt végül is áldásnak és átoknak is fel lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!