Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Lévai Anikó miért úgy néz...

A Lévai Anikó miért úgy néz ki, mintha minimum 65 éves lenne?

Figyelt kérdés
Pedig a pénze meglenne hozzá, egy kicsit javíthatna magán azért.

2015. dec. 6. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A pénz és az igényesség nem mindig jár együtt.

Vannak gazdag emberek,akiket a pénz idővel nem is boldogít,vagy belefásulnak az életbe.

Az ilyen embereknek szinte mindegy is mennyi pénzük van nem függ össze.

Mondjuk szerintem 65 évesnek nem néz ki.Átlagos a korához képest,viszont tényleg ennyi vagyonnál lehetne feltételezni,hogy az ember átlag feletti akar lenni.

Lehet ő nem akar.

Nekem inkább azok a politikusok furák,akik elvannak hízva,de milliárdos vagyonnal rendelkeznek,és kielégíti őket az a tudat,hogy van pénzük.

Nekem biztos nem lenne elég ez a tudat,az igényesség kárára.

Tehát biztos nem dolgoznék napi 12 órát azért,hogy még gazdagabb legyek az egészségem és a szépségem,jó közérzetem kárára.

Inkább maradok átlagos anyagi helyzetű,de azért ha belenézek a tükörbe akkor tetsszen az,amit vissza látok.

De vannak embereknek,akiknek ez nem fontos,csak a pénz és a hatalom.

2015. dec. 7. 18:35
 12/13 hosszúhajú ***** válasza:
nekem bejön az egyszerűsége. pont az irritálna, ha, míg mások lótnak-futnak, ő ráncfelvarrásra járna.
2015. dec. 21. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy családban fizikailag és mentálisan is bántalmazott ember máshogy öregszik.
szept. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!