Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem Jobbikosok, az előző...

Nem Jobbikosok, az előző kérdésből fakadóan" Mi a baj a Jobbikkal? " tudtok alternatívát mutatni a Jobbikkal szemben?

Figyelt kérdés

Megoldásokat, a cigány kérdésben, a erkölcsi és mentális átalakulásban, a gazdasági kérdésekben, és úgy általában!

Ami meg tudtok védeni, mert logikus, a valóságra épít, és a múlt hibáit akarja megváltoztatni és nem csak elrejteni!

2010. márc. 22. 10:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Tudjátok, nehét úgy véleményt nyilvánítani, a gondolatainkat kifejezni, hogy tudom, le fognak gyalázni. Mert itt ez megy.

Az én magánvéleményem a következő.

Amit jobbik hirdet, szimpatikus. kinek is? A lenyomott, leszegényített, megalázott kismagyaroknak.

Nagyon könnyű ám "százezreket kivinni a térre". Ami problémás, a tömeget kezelni.

miért mondom ezt?

Ha visszaemlékszem, volt egy Hitler, volt egy Sztálin, volt egy Kádár, volt egy Kun béla, stb.

Ezek mind diktátorok és tömegirtók voltak.

Hogyan alakulhatott meg az NSDAP?

A válságban a leszegényedett, elnyomott, megnyomorított kisembereknek kínált "szemrevaló" programot.

Aztán mi lett belőle?

Az erőszakkal szerzett hatalmat csak erőszakkal lehet megtartani.

Az is igaz, hogy a jelenlegiekkel nem látok semmilyen alternatívát. (Bár tévednék...)

Gondolj arra, hogy a leendő és a régi hatalom utcai összecsapásai során a gonosz jobbikos golyó berepül az ablakon, a gyermeked feje előtt megáll és megkérdi: Jobbikos vagy? ... és kikerüli a lövedék.

Ez ugye nem megy.

Az, hogy volt sportolók, írók, stb. legyenek a vezetőink, képviselőink, nem működik. Csak szemfényvesztésre és lopásra jók.

Ez kiderült 20 évvel ezelőtt. Az akkori parlamentben nem volt összesen 20 közgazdász. Színészek, írók jogvégzett emberek.

Nem írok jogászt, mert Dr. Dér Feri bácsi annak idején azt mondta, hogy a jogász az, aki tudományos oldalról közelíti meg a jog problémáit.

Ezek egyre jók. Azt "megjogakotni" hogyan tudják ezt az egész szemetet törvényessé tenni.

Tudjátok, nekem az olyan ember nem lehet partner, aki kiviszi az embereket az utcára, beizzítja őket, aztán amikor áll a bál, akkor elmegy haza.

Az sem partner, aki rabol, gyújtogat.

Alternatívát viszont én sem tudok, ismétlem.

Ez a legrosszabb.

Azon viszont érdemes lenne elgondolkodni, hogy nekünk kell ez az EU tagság?

A görögök, spanyolok, portugálok már a kilépésen gondolkoznak.

Mert az EU nem más, mint a világ újrafelosztása.

Ezek meg az asszisztensek.

2010. márc. 23. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!