Nem Jobbikosok, az előző kérdésből fakadóan" Mi a baj a Jobbikkal? " tudtok alternatívát mutatni a Jobbikkal szemben?
Megoldásokat, a cigány kérdésben, a erkölcsi és mentális átalakulásban, a gazdasági kérdésekben, és úgy általában!
Ami meg tudtok védeni, mert logikus, a valóságra épít, és a múlt hibáit akarja megváltoztatni és nem csak elrejteni!
"tudtok alternatívát mutatni a Jobbikkal szemben?"
Már délelőtt részeg vagy, kérdező? :))))
Legközelebb én is fel fogok tenni egy kérdést. valami ilyesmi lesz, mint "Egészségesek, tudtok alternatívát mutatni a leprával szemben?"
Sok felkiáltójel, sok helyesírási hiba, jól hangzónak szánt, de tanulatlanságot eláruló szófordulatok ("múlt hibáit megváltoztatni" - szép is lenne a jövő hibáit :)), tipikus túlhevült, hőbörgő proli stílus: ez a jobbik.
Normális ember irtózik ettől ettől a büdös, vérben forgó szemű, nyáladzó csürhétől, ez van, kérdező.
Normális ember irtózik ettől ettől a büdös, vérben forgó szemű, nyáladzó csürhétől, ez van, kérdező.
Kik is ezek az emberek?
Talán csak nem ezek!
Már délelőtt részeg vagy, kérdező? :))))
Legközelebb én is fel fogok tenni egy kérdést. valami ilyesmi lesz, mint "Egészségesek, tudtok alternatívát mutatni a leprával szemben?"
Sok felkiáltójel, sok helyesírási hiba, jól hangzónak szánt, de tanulatlanságot eláruló szófordulatok ("múlt hibáit megváltoztatni" - szép is lenne a jövő hibáit :)), tipikus túlhevült, hőbörgő proli stílus: ez a jobbik.
Magadra ismersz?
ma 10:53,
tökéletesen egyetértek.
amúgy a jobbikosok csöpögnek a gyűlölettől (nem a 10:53-as - ő csak tényeket közölt), és emellett még iszonyúan frusztráltak is.
egyszerre irtó nevetségesek és szánalmasak vagytok, ti okos jobbikosok.
egyszerre irtó nevetségesek és szánalmasak vagytok, ti okos jobbikosok.
Beszélgessünk, hagy tegyen nevetségessé egy szánalmas jobbikos!
A témát válaszd meg te!
Biztos van 1-2 jobbikos is, aki értelmes és normális és nem elvakult. De sajnos ilyet NEM sokat LÁTNI és HALLANI. Csak azt, amit a 10:53-as is leírt.
Sajnos te sem tartozol azok közé, akikkel beszélgetni lehetne, baromi nagy valakinek képzeled magad, hogy jobbikos vagy.
én nagyon sok értelmes jobbikost láttam az oldalon és sok ismerősöm van aki totál értelmes nem agresszív és jobbikosok.
valamelyik félnek abba kéne már hagyni ezt a szitkozódás sort, mert folyamat egymásra mutogattok.
Remek alternatívák vannak. A mostani parlamenti pártokból rengetegen kiábrándultak (pl én is) de van három új jelentkezö aki országos listát állít: Civil összefogás, Jobbik, LMP.
Ha a Jobbik nem tetszik, akkor ismerkedj meg a másik kettövel. Olvasd el a programjukat, kérdezz tölük. Sokkal értelmesebben fognak tudni válaszolni a kérdéseidre mint itt akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!