A jobboldal uszító politikája nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a magyarok többsége utálja a melegeket, menekülteket, zsidókat, cigányokat stb?
Nem tudom miből gondoltad,hogy nem úgy nézek ki,mint egy normális ember.
Illetve,hogy számodra mit takar a "normális".
Illetve miért van jogunk piszkálni bárkit i
Nem tudom miből gondoltad,hogy nem úgy nézek ki,mint egy normális ember.
Illetve,hogy számodra mit takar a "normális".
Illetve miért van jogunk piszkálni bárkit is,aki "nem normális".
Elmondom neked,hogy semmi extravagáns nincs rajtam.
Nem szeretem sem a testékszereket,sem a tetoválásokat,sem a kiegészítőket.
De nem fogom azokat az emberek sem lenézni,akik ezeket szeretik,vagy megmondani nekik,hogy ők hogyan nézzenek ki,legyenek,feketék vagy fehérek,vagy melegek vagy heterók.
Engem egyszerűen nem érdekel hogy nézel ki.Az érdekel milyen ember vagy.
De nem kell ahhoz még csak extrémnek sem lenned,hogy utáljanak.Az öcsém,aki heteroszexuális,vörös hajú,és folyton megnézik az utcán,sőt van olyan is,aki beszól neki vagy feltűnően megbámulják és olyan is volt,hogy nevettek ezen.
Ezért mikor tini volt feketére festette a haját(természetellenesre),mert megunta,hogy folyton úgy kell közlekednie az utcán,hogy mások céltáblájává váljon.
Talán mindenkinek magával kellene foglalkozni,nem másokkal.
21.08
én undorítónak tartom azt is, ha valaki egy bajszos kamionsofőrrel smárol. akkor ne tegyék ők sem az utcán!
"Tudod mikor én iskolás gyerek voltam már akkor is a gyerekek között is ment a b-zizás."
Most nem foglak azért melegnek hívni, mert valaki szerint úgy kell. Van ilyen törvény? Nincs. (Ha lenne sem izgatna nagyon).
A kamionsofőrség egy meló, lehet, hogy vannak köztünk .uzik, de nem nagyon érné meg nekik ezt reklamírozni.
A .uzi az .uzi, bárminek is nevezzük, a lényeg ugyanaz. Engem meg hívj .eteroszexuálisnak, vagy találj ki helyette egy négybetűs szót. Nagy dolog.
Látom neked az a világ legnagyobb problémája,hogy minek nevezünk valamit.
Meleg.
Az angolban a "gay"-vidám szó felel meg ennek.
A köznapi nyelvben használunk sokféle szót.
Az,hogy homoszexuális túl hosszú és túl tudományos is.
De komolyan,akinek ez a legnagyobb problémája,hogy milyen szavakat használunk egy adott kifejezésre,nem tudom,biztos jó egyszerű életed lehet.
Ha hiszed,ha nem engem kifejezetten taszítanak a bajszos férfiak.
Szerintem undorító a bajusz.Sőt,ahogy közvéleménykutatást olvastam a nők erős hányada is gusztustalannak tartja.
Ettől még nem fogok azt mondani a bajszos emberekre,hogy borotválják le a bajszukat vagy ne csókolózzanak bajusszal,ugyanis attól,mert nekem nem tetszik,még nem kell hozzám alkalmazkodni senkinek.
Senki nem kényszerít,hogy bajszos emberrel csókolózzak és nekem ez bőven elég.Más azt csinál,amit akar.
"Zsidók. Rengeteg köztük az igen értékes, művelt ember. Teller Ede, Neumann, Szilárd stb. jut eszembe, akik dicsőséget szereztek a magyarságnak. De van egy szúk réteg amely nagyon ártalmas, s nem csak a magyarságnak, de a saját "fajtájának" is rossz hírt szerez."
Az a "szűk" réteg a felük, Izraelben él ugyanis a zsidók kb fele, és ők válasszák meg újra és újra a Likudot, ami illegális telepeket épít Ciszjordániában ebben a pillanatban is.
Közvetlenül nem hibásak persze, de közvetetten igen.
16.06
bennem, és az emberek többségében is remélni merem, undort kelt, hogy te csak úgy leb_zizod az ismeretlen beszélgető partneredet, csak azért mert más a véleménye. undort kelt bennem, hogy alpári, személyeskedő tulok vagy. akkor miért is csinálod ezt?
^^
Így van, bennem is. Akkor megtennék a b*zizók, hogy megpróbálnak emberként viselkedni? Elvégre a többséget zavarja az ő primitív alpári viselkedésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!