A baloldali embereknek miért érdekük a bevándorlás?
Rengeteg baloldali ember védi őket meg segíti meg minden.
Nem tudok másra gondolni, csak arra hogy jóérzésből teszik meg emberszeretetből. Mi hasznuk lenne amúgy?
De most tényleg.. nekem az miért lenne hasznomra hogy rengeteg ember betelepüljön a lakhelyemre? Csakis emberi jóérzésből meg együttérzésből lehet, másból nem..
De ilyen alapon az egész világot befogadhatnánk , azt a többmilliárd embert is aki sokkal rosszabbul él, mint mi...
Én is egy emberszerető ember vagyok, szeretek jótékonykodni, de most az mire jó hogy x milliót beengedünk európába szívesen? Akkor a többi 2 milliárdot meg miért nem hozzuk ide?
Ahelyett hogy mindenkit sajnálunk, inkább a saját életünkkel kéne foglalkozni, hogy a saját közegünk jól menjen.
Nem arról van szó hogy ne legyen jószivűek meg minden, dehogynem! Segítsünk amikor tudunk, de ezzel nem lesz jobb...
# 20/20 Időpont ma 15:54
Miután idézni sem tudsz pontosan, azt hiszem jogosan kételkedem a szövegértelmezési képességedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!